🚨 URGENT!!! Prima eclipsa de Soare din 2021 UNDE POATE FI VAZUTA IN Romania…SE INTAMPLA ACUM 🚨 Omenirea.Ro



#Eclipsa2021 #EclipsaSoare #EclipsaInelara #Eclipsa10iunie2021
ECLIPSĂ INELARĂ de SOARE în 10 iunie 2021. De unde poate fi văzută în România. Lista localităților, cu orele de începere În centrul țării acoperirea Soarelui va fi minimă. Iată cum se va vedea eclipsa de la Alba Iulia și Sibiu, de unde Soarele va fi acoperit în proporție de 0,1%.
Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉 https://bit.ly/3gMiWyJ și activați notificările! 🔔
–––––
🔴Puteți susține canalul Adevaruri Secrete
printr-o donație aici :
✅ REVOLUT : revolut.me/adevarurisecrete

SAU

Puteți deveni membru oficial ADEVARURI SECRETE apăsând butonul de JOIN – link mai jos:
https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

ORICE AJUTOR CONTEAZA SI ESTE BINEVENIT!🙏 Va multumim !

🚨 URGENT!!! Prima eclipsa de Soare din 2021 UNDE POATE FI VAZUTA IN România…SE INTAMPLA ACUM 🚨
Pe 10 iunie 2021 va avea loc o eclipsă de Soare inelară va putea fi văzută și din România. Este a 16-a eclipsă din secolul XXI. Eclipsa de Soare parțială din 10 iunie 2021 va putea fi văzută și din țara noastră, dar numai dintr-o anumită regiune a țării.
Aceasta va fi prima din cele două eclipse de Soare ce vor avea loc în 2021, a doua urmând să aibă loc pe 4 decembrie.
Eclipsa de Soare din 10 iunie 2021
Această eclipsă inelară va putea fi văzută din nord-estul Canadei, Groenlanda, Oceanul Arctic și din nordul Extremului Orient Rus. Eclipsa parțială poate fi văzută din nordul și estul Americii de Nord, cea mai mare parte din Europa și nordul Asiei.

Unde se vede din România eclipsa de Soare din 10 iunie 2021 Enigmele Lumii pe cerul Romaniei urmareste videoclipul pana la final !!!!
În centrul țării acoperirea Soarelui va fi minimă. Iată cum se va vedea eclipsa de la Alba Iulia și Sibiu, de unde Soarele va fi acoperit în proporție de 0,1%.

Pentru a putea fi văzută vedea cu ochiul liber este nevoie de un filtru solar special. Cel mai accesibil este filtrul dens de sudură, însă cel mai potrivit este filtrul Mylar, o peliculă aluminizată care oprește radiațiile periculoase.
Descopera lumea alaturi de noi ! Exploreaza Teorii Incredibile !

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel)
#AdevaruriSecrete

#DOCUMENTAR​​​​​ #descopera​​​​​ #credinta​​​​ #EXTRATERESTRII​​​​ ​ #6tv​​ #ROMANIA #ARMATAROMANA​​ #profetie​​​​​ #2021​​​​​ #mistere​​​​​ #incredibil​​​​​ #periculos​​​​​ #istorie​​​​​ #tulburator​​​​​ #nemaiauzit​​​​​ #inexplicabil​​​​​ #adevar​​​​​ #SECRETE​​​​​ #INCREDIBIL​​​​​ #TeoriiIncredibile #MistereleOmenirii #DOCUMENTAR #interviu #Romania #enigmelelumii #DozaDeSpatiu

https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate