🛑 ATENTIE !!! BITCOIN AJUNGE LA 400.000$ !! Faci bani online ! Finante, banci Crypto Omenirea.Ro



#Bitcoin #CatMaiCresteBitcoin #BitcoinPret #InvestitiiCrypto
Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://bit.ly/3gMiWyJ​​​​​​​​​​ … și activați notificările! 🔔
#Btc #Bitcoin ​​ #Trading #MonedeVirtuale #Investitii #InvestitiiCrypto #AdevaruriAscunse​​​ #mister​​​ ​ #teorii​​​ #predictii​​​ ​​​​​​​ #2021​​​ #incredibil​​​ #Romania​​​ #periculos​​​ #10lucruri​​​ #tulburator​​​ #nemaiauzit​​​ #inexplicabil​​​ #adevar

🛑 ATENTIE !!! BITCOIN AJUNGE LA 400.000$ !! Faci bani online ! Finante, banci Crypto

Ce este Bitcoin?
Bitcoin este o reţea consensuală ce oferă un nou sistem de plată şi bani complet digitali. Este primul sistem de plată peer-to-peer descentralizat susţinut de utilizatorii săi fără o autoritate centrală sau intermediari. Din perspectiva unui utilizator, Bitcoin reprezintă în mare bani cash pentru Internet. Bitcoin poate fi văzut de asemenea şi ca cel mai proeminent sistem de contabilitate triple entry existent.
Cine controlează rețeaua Bitcoin?
Nimeni nu controlează reţeaua Bitcoin aşa cum nimeni nu deţine tehnologia din spatele emailului. Bitcoin este controlat de către toţi utilizatorii Bitcoin din toată lumea. În timp ce programatorii îmbunătăţesc software-ul, ei nu pot forta o schimbare în protocolul Bitcoin pentru că toţi utilizatorii sunt liberi să aleagă ce software şi ce versiune să folosească. Pentru a rămâne compatibili unii cu alţii, toţi utilizatorii trebuie să folosească software ce respectă aceleaşi reguli. Bitcoin poate lucra corect doar atunci când există un consens între toţi utilizatorii. Aşa că, toţi utilizatorii şi programatorii au o motivaţie puternică pentru a proteja acest consens.

Cum funcționează Bitcoin?
Din perspectiva unui utilizator obişnuit, Bitcoin nu este nimic mai mult decât o aplicaţie pe telefon sau un program pe calculator ce oferă un portofel personal Bitcoin şi permite unui utilizator să trimită şi să primească bitcoini prin el. Acesta este modul în care funcţionează Bitcoin pentru majoritatea utilizatorilor.

În culise, reţeaua Bitcoin distribuie un registru public denumit „lanţul de blocuri”. Acest registru conţine fiecare tranzacţie procesată vreodată, permiţând calculatorului unui utilizator să verifice validitatea fiecărei tranzacţii. Autenticitatea fiecarei tranzacţii este protejată de semnăturile digitale ce corespund cu adresele de unde au fost trimişi bitcoinii, permiţând tuturor utilizatorilor să aibă control total asupra trimiterii de bitcoini din adresele lor Bitcoin personale. Adiţional, oricine poate procesa tranzacţii folosind puterea computaţională a hardware-ului specializat şi să fie răsplătiţi cu bitcoini pentru acest serviciu. Acest lucru este adesea denumit „minat”.

Bitcoin – Ce Este Tehnologia Blockchain
Tehnologia Blockchain este, în esență, un registru public descentralizat al tuturor tranzacțiilor Bitcoin care au fost deja executate. Un număr de tranzacții formează o unitate a bazei de date, numită „bloc”, iar fiecare astfel de bloc conține informații despre blocul anterior și, în același timp, fiecare tranzacție păstrează informații despre tranzacția ce a avut loc anterior. În acest fel, blocul permite o transparență completă a plăților.

Infrastructura disponibilă pentru moneda virtuala Bitcoin a introdus o metodă revoluționară în ceea ce privește stocarea datelor financiare accesibilă pentru toată lumea, într-un mod complet transparent, dezvoltat in colaborare cu un cod „open source” care nu aparține niciunei persoane sau entități. În schimb, mentenanța blockchain se face folosind puterea colectivă a milioane de computere care verifică tranzacțiile și le adaugă la acest lanț de „blocuri”.

Tranzacțiile verificate colectiv nu pot fi modificate sau șterse, astfel încât toate plățile Bitcoin sunt definitive și în afara oricărui dubiu.
Bitcoin este un activ volatil, cu variații zilnice de preț în care, deseori, situațiile în care dinamica depășește nivelul de 10% sunt destul de comune, făcând deopotrivă investițiile și tranzacționarea Bitcoin riscante. Desigur, nu poate exista nicio variantă de randament ridicat fără riscuri ridicat și, în plus, nu ar trebui să utilizați banii de care aveți nevoie pentru traiul zilnic pentru a vă dedica unui demers de Bitcoin trading.

🔴 Puteți susține acest canal și apăsând butonul de JOIN – link mai jos:
https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate