CE MASINI A AVUT PABLO ESCOBAR, REGELE COCAINEI Omenirea.Ro



⤵️Abonați-vă la canalul Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare⤵️ https://bit.ly/3gMiWyJ … și activați notificările! 🔔
#descopera #documentare #INTERLOPI #PABLOESCOBAR #documentar #2020 #mistere #incredibil #periculos #SPIRITUAL #tulburator #nemaiauzit #inexplicabil #adevar #PSIHOLOGIE #Colectie #SPATIU #masini

CE MASINI A AVUT PABLO ESCOBAR, REGELE COCAINEI

Cu toţii am auzit de Pablo Escobar, supranumit şi “Regele Cocainei”, cel care a fost şi încă a rămas cel mai bogat mafiot din toate timpurile. Şi asta pentru că de-a lungul vieţii a reuşit să adune peste 50 de miliarde de dolari, bani gheaţă, din afacerile ilegale cu traficul de narcotice.
Pablo Emilio Escobar Gaviria a fost cel mai bogat infractor din lume. Nu a fost un simplu traficant de droguri, ci conducătorul unui imperiu care valora mai multe zeci de miliarde de dolari. Columbianul şi-a început viaţa în afara legii de mic copil în oraşul Medellin, unde a intrat într-o gaşcă specializată pe furturi mărunte.

Escobar a participat în anii ’70 la o răpire a unui politician în urmă căreia a obţinut uriaşa sumă de $100.000. Cu aceştia a început să-şi clădească imperiul său bazat pe cel mai scump drog din lume: cocaina.
Escobar a început să introducă preţiosul drog în ţară cu ajutorul avioanelor de mici dimensiuni. Băga cocaina sub formă de pastă în roţile avioanelor, în scaune sau în diverse locuri pe care vameşii din Statele Unite nu le găseau.
Încet-încet a început să pună bazele unei afaceri uriaşe, având o întreagă flotă de avioane, vapoare şi camioane care băgau “moartea albă” în America de Nord, ţară cu cel mai mare număr de consumatori de droguri.
Maşinile lui Pablo Escobar
Dincolo de crime, droguri şi uriaşele sale vile luxoase cu grădini zoologice şi aeroporturi incluse, Escobar mai deţinea şi o frumoasă colecţie de automobile. Nu era însă un colecţionar în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu urmărea exemplare rare de maşini sau unele foarte scumpe. El cumpăra tot ce îi plăcea, în orice moment.

🔥 Descopera mai multe documentare!🔥

📺CE AU VAZUT ASTRONAUTII MISIUNII APOLO 13
https://youtu.be/dPaY7vOv9x8

📺CUTREMURUL DIN 1977 – ORASUL ZIMNICEA DISTRUS DE TEAMA LUI CEASUSESCU:
https://youtu.be/7L0PRcl__FQ

📺CELE MAI MARI CONSPIRATII DIN TOATE TIMPURILE:

📺Ultima profetie a parintelui Arsenie Boca pentru 2020 | Minuni De Necrezut:

📺TOP 10 LOCURI MISTERIOASE DIN ROMANIA:

📺CELE MAI OTRAVITOARE PLANTE DIN ROMANIA:

📺PLANUL SECRET AL LUI NICOLAE CEAUSESCU:
https://youtu.be/OrKLKG5WMlQ

📺ADEVARURI ASCUNSE EXTRATERESTRII PRINTRE NOI:

📺Invierea din morti – O realitate posibila??


Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate