Cea mai misterioasa DISPARITIE din istorie : Infricoşătorul incident din trecătoarea Dyatlov Omenirea.Ro



Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉 https://bit.ly/3gMiWyJ și activați notificările! 🔔

–––––
🔴Puteți susține canalul Adevaruri Secrete printr-o donație aici :
✅ REVOLUT : revolut.me/adevarurisecrete

ORICE AJUTOR CONTEAZA SI ESTE BINEVENIT!🙏

SAU

Puteți deveni membru oficial ADEVARURI SECRETE apăsând butonul de JOIN – link mai jos: https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare TOTAL GRATUIT 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://bit.ly/3gMiWyJ​​​ … și activați notificările! 🔔
#DOCUMENTAR​​​ #descopera​​​ #credinta​​ #EXTRATERESTRII​​ ​ #6tv #EMILSTRAINU #SecreteleOmenirii #profetie​​​ #2021​​​ #mistere​​​ #incredibil​​​ #periculos​​​ #istorie​​​ #tulburator​​​ #nemaiauzit​​​ #inexplicabil​​​ #adevar​​​ #SECRETE​​​ #INCREDIBIL​​​ #PovestiDeGroza

POVESTI DE GROAZA SAU REALITATE?
Procurorii ruși au redeschis o investigație asupra cazului misterios care a rămas nerezolvat, deși au trecut 60 de ani de la aceste povesti de groaza !!! Nouă studenți au murit în circumstanțe bizare, după ce au dispărut în timpul unei excursii la schi.

Nimeni nu a reușit până acum să explice de ce studenții, experimentați în drumețiile pe munte, au fugit din corturi, îmbrăcați parțial și descălțați. Trupurile lor neînsuflețite au fot descoperite în săptămânile următoare. Studenții, șapte bărbați și două femei, aveau răni grave la cap și au fost găsiți în zăpadă.

Cei nouă plecaseră în excursie pe 23 ianuarie 1959. Itinerariul lor de 16 zile urma să acopere o distanță de peste 300 de kilometri și să traverseze nordul Munților Ural. Punctul final era într-un sat numit Vizhay, de unde aceștia urmau să trimită o telegramă.

Operațiunea de căutare a studenților a fost lansată pe 20 februarie, iar șase zile mai târziu au fost găsite corturile tinerilor, care fuseseră tăiate cu cuțitul. În următoarele zile, au fost găsite trupurile a doi dintre studenți, la mai puțin de 2 kilometri de tabăra în care își instalaseră corturile. Cei doi mai aveau pe ei doar lenjeria intimă și se aflau întinși în zăpadă, lângă urmele unui foc de tabără.

O anchetă a fost deschisă la sfârșitul lunii februarie, dar a fost închisă după doar trei luni, când investigatorii au ajuns la concluzia că de vină pentru moartea studenților a fost „puterea spontană a naturii”.

Atentie maxima :
In jur de 75 de posibile teorii au fost prezentate, potrivit purtatorului de cuvant al procurorului. Una dintre teorii este o posibila rapire extraterestra, in timp ce alta teorie sugereaza ca membrii grupului au fost ucisi de tribul Mansi, pentru care muntii reprezinta un simbol spiritual. Pe de alta parte, altii au sugerat ca era vorba de un program de testare a unor arme secrete dar si intalniri cu extrateretrii.

Totusi, noua ancheta va investiga doar trei teorii, acestea fiind considerate „cele mai probabile”. „Toate teoriile au legatura cumva cu fenomene naturale”, afirma Alexander Kurennoi, reprezentantul oficial al Procurorului General Rus. „Nici nu intra in discutie o posibila crima”, continua Kurennoi. „Nu exista nicio dovada, nici macar una indirecta, care sa duca la aceasta concluzie”, adauga acesta.

„Rudele, presa si publicul asteapta ca procurorii sa determine care este adevarul si sa nu ascunda nimic”, spune Kurennoi intr-o filmare publicata pe un site oficial.

🔴 Puteți susține acest canal și apăsând butonul de JOIN – link mai jos:
https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Descopera lumea alaturi de noi ! Exploreaza Teorii Incredibile ! Stiri azi!

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel)
#AdevaruriSecrete

#DOCUMENTAR​​​​​ #descopera​​​​​ #credinta​​​​ #EXTRATERESTRII​​​​ ​ #6tv​​ #ROMANIA #ARMATAROMANA​​ #profetie​​​​​ #2021​​​​​ #mistere​​​​​ #incredibil​​​​​ #periculos​​​​​ #istorie​​​​​ #tulburator​​​​​ #nemaiauzit​​​​​ #inexplicabil​​​​​ #adevar​​​​​ #SECRETE​​​​​ #INCREDIBIL​​​​​ #TeoriiIncredibile #MistereleOmenirii #DOCUMENTAR #interviu #Romania #enigmelelumii #DozaDeSpatiu #tomyshow #Tvr #Adevaruridespretrecut #descoperalumea

totul despre tot

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate