Enigmele Lumii : Sahara A Fost Locuita de Atlanti CE SE ASCUNDE SUB DESERT Descopera Lumea Omenirea.Ro



#EnigmeleLumii #AdevaruriSecrete #Atlantida
Se pare că sub actuala Sahara rezidă vechi structuri ce datează de peste 1 milion de ani, iar nisipul care le acoperă îşi are provenienţa într-o anomalie electromagnetică existentă în adâncurile acestui deşert.
Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉 https://bit.ly/3gMiWyJ și activați notificările! 🔔
–––––
🔴Puteți susține canalul Adevaruri Secrete
printr-o donație aici :
✅ REVOLUT : revolut.me/adevarurisecrete

SAU

Puteți deveni membru oficial ADEVARURI SECRETE apăsând butonul de JOIN – link mai jos: https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

ORICE AJUTOR CONTEAZA SI ESTE BINEVENIT!🙏 Va multumim !

Enigmele Lumii : Sahara A Fost Locuita de Atlanti CE SE ASCUNDE SUB DESERT [ ATLANTIDA ]

Se pare că sub actuala Sahara rezidă vechi structuri ce datează de peste 1 milion de ani, iar nisipul care le acoperă îşi are provenienţa într-o anomalie electromagnetică existentă în adâncurile acestui deşert.
În vremea dinastiilor Egiptului antic faraonii purtau un sombol reptilian pus pe frunte, semn al dominării subversive din umbră a acestei rase asupra celei umane.
Atlantida a fost fără îndoială ultima grandioasă civilizaţie care a existat înaintea celei actuale în care trăim. Filozoful grec Platon scrie despre Atlantida că ar fi fost o mare civilizaţie din vest, care a cucerit partea de apus a Mării Mediterane. La apogeu, Atlantida a fost o glorioasă civilizaţie a bronzului, cu o uriaşă armată şi flotă, bogată în resurse naturale şi care a prosperat datorită relaţiilor comerciale cu alte naţiuni.
Filozoful grec descrie Atlantida ca pe o mare civilizaţie din vest, care a cucerit partea de apus a Mării Mediterane. Platon susţine că Atlantida ar fi avut o formă alungită de circa 700 de kilometric, cu un brâu muntos în jurul coastelor şi o întinsă câmpie centrală. Pe principalul vârf muntos din sud s-a construit un mare acropolis în jurul căruia a înflorit principalul oraş cetate. Principalul oraş al Atlantidei era apărat de canale dispuse în cercuri concentrice, cu ziduri înalte care protejau zonele din cercurile intermediare. Atlanţii ar fi realizat un vast canal, ce lega mai multe canale mai mici cu oceanul în partea de sud, iar întregul comerţ al lumii în acea perioadă ar fi parcurs acest drum de apă, se menţionează în lucrarea ”Istorii pierdute”. Platon vorbeşte şi despre apariţia Atlantidei, c e ar fi fost creată când zeii din Olimp şi-au împărţit lumea. Poseidon, zeul mării, şi-a însuşit-o şi a transformat-o aşa cum a crezut de cuviinţă. Odată cu creşterea prosperităţii, atlanţii au devenit din ce în ce mai corupţi moral, iar zeii au hotărât să îi distrugă, provocând un uriaş cutremur, care a scufundat Atlantida în adâncurile oceanului.
Secretele Omenirii ?
Ce s-a întâmplat cu acest teritoriu nord african, care în urmă cu 12.000-13.000 de ani colcăia de vegetaţie şi de oameni?
Aşa cum avertiza Thoth în Tăbliţele sale despre reptilieni, că prin camuflare în formă umană luaseră prin înşelătorie locul regilor, s-au războit oare atlanţii cu reptilienii?

Descopera lumea alaturi de noi ! Exploreaza Teorii Incredibile !

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel)
#AdevaruriSecrete

#DOCUMENTAR​​​​​ #descopera​​​​​ #credinta​​​​ #EXTRATERESTRII​​​​ ​ #6tv​​ #ROMANIA #ARMATAROMANA​​ #profetie​​​​​ #2021​​​​​ #mistere​​​​​ #incredibil​​​​​ #periculos​​​​​ #istorie​​​​​ #tulburator​​​​​ #nemaiauzit​​​​​ #inexplicabil​​​​​ #adevar​​​​​ #SECRETE​​​​​ #INCREDIBIL​​​​​ #TeoriiIncredibile #MistereleOmenirii #DOCUMENTAR #interviu #Romania #enigmelelumii #DozaDeSpatiu stirile protv totul despre tot dacul liber

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate