FOSTUL SEF ISRAELIAN DE SECURITATE SPATIALA A DECLARAT CA EXISTA EXTRATERESTRII IAR TRUMP STIE Omenirea.Ro



#ExistaExtraterestrii #Ozn #Ufo
Jerusalem Post: Fostul șef al programului israelian de securitate spațială a declarat că extratereștrii există, dar că umanitatea nu este pregătită.
O „federație galactică” a așteptat ca oamenii să „ajungă într-un stadiu în care vom înțelege … ce sunt spațiul și navele spațiale”, a spus Haim Eshed.

Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare ❤️ | https://bit.ly/3gMiWyJ … și activați notificările! 🔔
#descopera #credinta #univers #profetie #2020 #mistere #incredibil #periculos #istorie #tulburator #nemaiauzit #inexplicabil #adevar

O „Federație Galactică” se presupune că este în contact cu Israelul și SUA de ani de zile, dar se păstrează secretul pentru a preveni isteria până când omenirea este pregătită
Generalul israelian în retragere și actualul profesor, Haim Eshed, spune că Israel se află în contact cu extratereştri, dar că acest lucru a fost păstrat secret pentru că „umanitatea nu este pregătită”, conform Jerusalem Post.
Declarațiile au fost făcute cu ocazia ultimei cărți a generalului, în care acesta dezvoltă subiectul.
Profesor respectat și general în retragere, Eshed a spus că extratereștrii erau la fel de curioși cu privire la umanitate și căutau să înțeleagă „țesătura universului”.
Eshed a spus că au fost semnate acorduri de cooperare între specii, inclusiv o „bază subterană în adâncurile Marte”, unde există astronauți americani și reprezentanți extratereștri.

„Există un acord între guvernul SUA și extratereștrii. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici”, a spus el.

Eshed a adăugat că președintele Donald Trump era conștient de existența extraterestrilor și a fost „pe punctul de a dezvălui” informații, dar i s-a cerut să nu facă asta pentru a preveni „isteria în masă”.

„Au așteptat până astăzi ca omenirea să se dezvolte și să ajungă la o etapă în care vom înțelege, în general, ce sunt spațiul și navele spațiale”, a spus Eshed, referindu-se la federația galactică.

Casa Albă și oficialii israelieni nu au răspuns imediat la solicitarea de comentarii a NBC News. Sue Gough, un purtător de cuvânt al Pentagonului, a refuzat să comenteze.

Un purtător de cuvânt al NASA a declarat că unul dintre obiectivele cheie ale agenției era căutarea vieții în univers, dar că nu a găsit încă semne de viață extraterestră.

🔥 Descopera mai multe documentare!🔥

Video INCREDIBIL al NASA, Sunetele din Galaxie [ Calea Lactee ]: https://youtu.be/2f7gknu6qPU

OZN ul care a socat România în 1984 [ GENERALUL Emil Strainu ] rupe tacerea : https://youtu.be/H3XPLdbnrHk

MITUR DESPRE VACCINARE EXPLICATE [MICROCIPURI ]ADN MODIFICAT SI BILL GATES:

ULTIMELE PROFETII ALE PARINTELUI ARSENIE BOCA 2020 [ RUGACIUNE ]: https://youtu.be/xVcFecNs328

CUTREMURUL DIN 4 MARTIE 1977 – ORASUL ZIMNICEA DISTRUS DE TEAMA LUI CEAUSESCU: https://youtu.be/7L0PRcl__FQ

DOCUMENTELE SECRETE PE CARE VATICANUL LE A ASCUNS CU PRIVIRE LA 2020 [ SECRETELE VATICANULUI ] : https://youtu.be/rSu6SmDBz9Y

MAICA DOMNULUI SERPII MAICII DOMUNULUI DE LA ICOANA [ MINUNI KEFALONIA ] :https://youtu.be/bx1ZH4r9rQc

PREOTUL GREC ELPIDIE RUPE TACEREA / TOTUL DESPRE APOCALIPSA ,CIPARE SI NOUA ORDINE MONDIALA: https://youtu.be/1fAJlevRI5U

ILLUMINATI TEORII INCREDIBILE DESPRE NOUA ORDINE MONDIALA [ OCULTA MONDIALA] : https://youtu.be/6m3ao_lUMOk

PROFETIA TERIBILA a copilului care a prezis pandemia „Din OCTOMBRIE…” Astrolog indian RUPE TACEREA

ROMANIA CENTRUL ENERGETIC AL PAMANTULUI ADEVARURI ASCUNSE IN BUCEGI 7 [PUNCTE ENERGETICE] : https://youtu.be/_CYvQ42GxCE

Familia de rusi Lykov care a trait in izolare 42 de ani in Siberia:
https://youtu.be/6IMW9ETmFMQ

Stapanii din Umbra : Cele 13 familii care conduc lumea [ ILLUMINATI ] :https://youtu.be/ObcXKM9VHK8

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate