INCREDIBIL ! A INCEPUT MAREA RESETARE A CAPITALISMULUI DIN IANUARIE 2021 Omenirea.Ro



Ce este Marea Resetare a capitalismului, teoria conspiraţiei-manifest asociată programului economic promis de Joe Biden
Marea Resetare”, o teorie a conspiraţiei care a prins contur după Forumul Economic de la Davos, a devenit asociată sloganului lui Joe Biden „reconstruieşte mai bine” şi se referă la un complot al elitelor globale de a distruge capitalismul şi înrobi omenirea. Instrumentul ei e pandemia de COVID-19, doar un pretext pentru o schimbare radicală a societăţii.

Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare ❤️ | https://bit.ly/3gMiWyJ … și activați notificările! 🔔

Marea Resetare este o iniţiativă a Forumului Economic Mondial scrisă de fondatorul lui şi are trei componente: o piaţă mai corectă şi mai echitabilă, corespunzător unei economii a stakeholderilor, adică toate părţile implicate, la toate nivelurile sociale; investiţii conduse de obiective comune precum „egalitatea şi sustenabilitatea”, corespunzător unui nou sistem, mai rezilient – de exemplu infrastructură verde şi industrii cu scoruri îmbunătăţite privind impactul lor social şi asupra mediului; pe bazele inovaţiilor tehnologice ale celei de-a patra revoluţii Industriale să fie susţinut binele comun prin abordarea problemelor sociale şi ale sănătăţii publice.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate