MITUR DESPRE VACCINARE EXPLICATE [MICROCIPURI ]ADN MODIFICAT SI BILL GATES Omenirea.Ro



Zvonurile despre vaccinuri au fost demontate: microcipuri, „ADN modificat” și Bill Gates care fura copii.
Am analizat unele dintre cele mai răspândite declarații de vaccinuri false – de la presupuse comploturi până la punerea microcipurilor în oameni până la presupusa re-inginerie a codului nostru genetic.

Susține „ADN alterat”
Teama că un vaccin vă va schimba cumva ADN-ul este una pe care am văzut-o difuzată în mod regulat pe social media.

BBC a întrebat trei oameni de știință independenți despre acest lucru. Ei au spus că vaccinul împotriva coronavirusului nu ar modifica ADN-ul uman.

Unele dintre vaccinurile nou create, inclusiv cel aprobat acum în Marea Britanie, dezvoltat de Pfizer / BioNTech, utilizează un fragment din materialul genetic al virusului – sau ARN mesager.

„Injectarea de ARN într-o persoană nu face nimic ADN-ului unei celule umane”, spune prof. Jeffrey Almond de la Universitatea Oxford.

Funcționează dându-i corpului instrucțiuni pentru a produce o proteină care este prezentă pe suprafața coronavirusului.

Sistemul imunitar învață apoi să recunoască și să producă anticorpi împotriva proteinei.
Nu este prima dată când analizăm afirmațiile că un vaccin împotriva coronavirusului ar presupune că va modifica ADN-ul. Am investigat un videoclip popular care răspândea teoria în luna mai.

Postările au menționat că tehnologia vaccinului ARN mesager (ARNm) „nu a fost niciodată testată sau aprobată înainte”.

Este adevărat că nu a fost aprobat niciun vaccin ARNm până acum, dar în ultimii ani au avut loc mai multe studii asupra vaccinurilor ARNm la om. Și, de când a început pandemia, vaccinul a fost testat pe zeci de mii de oameni din întreaga lume și a trecut printr-un proces riguros de aprobare a siguranței.

La fel ca toate vaccinurile noi, acesta trebuie să fie supus unor verificări riguroase de siguranță înainte de a putea fi recomandat pentru o utilizare pe scară largă.

Care sunt controalele de siguranță pentru vaccinuri?
În studiile clinice de fază 1 și faza 2, vaccinurile sunt testate la un număr mic de voluntari pentru a verifica dacă sunt sigure și pentru a determina doza potrivită.

În studiile de fază 3, acestea sunt testate la mii de oameni pentru a vedea cât de eficienți sunt. Grupul care a primit vaccinul și un grup de control care au primit un placebo sunt atent monitorizați pentru orice reacție adversă – efecte secundare. Monitorizarea siguranței continuă după aprobarea utilizării unui vaccin.

Apoi, o teorie a conspirației care a cuprins globul.

Acesta susține că pandemia de coronavirus este o acoperire pentru un plan de implantare de microcipuri urmărite și că cofondatorul Microsoft, Bill Gates, se află în spatele acestuia.

Nu există „microcip” vaccinal și nu există dovezi care să susțină afirmațiile că Bill Gates planifică acest lucru în viitor.

Fundația Bill și Melinda Gates a declarat pentru BBC că afirmația este „falsă”.
Zvonurile au luat amploare în martie, când domnul Gates a spus într-un interviu că în cele din urmă „vom avea niște certificate digitale” care vor fi folosite pentru a arăta cine și-a revenit, testat și, în cele din urmă, cine a primit un vaccin. Nu a făcut nicio mențiune asupra microcipurilor.

Acest lucru a condus la un articol larg împărtășit cu titlul: „Bill Gates va folosi implanturi cu microcip pentru a combate coronavirusul”.

Articolul face trimitere la un studiu, finanțat de The Gates Foundation, despre o tehnologie care ar putea stoca înregistrările vaccinurilor cuiva într-o cerneală specială administrată în același timp cu o injecție.

Cu toate acestea, tehnologia nu este un microcip și seamănă mai mult cu un tatuaj invizibil. Nu a fost încă lansat, nu ar permite urmărirea oamenilor și informațiile personale nu ar fi introduse într-o bază de date, spune Ana Jaklenec, o persoană de știință implicată în studiu.

Miliardarul fondator al Microsoft a făcut obiectul multor zvonuri false în timpul pandemiei.

A fost vizat din cauza activității sale filantropice în domeniul sănătății publice și al dezvoltării vaccinurilor.

În ciuda lipsei de dovezi, în mai, un sondaj YouGov a 1.640 de persoane a sugerat că 28% dintre americani credeau că domnul Gates dorea să folosească vaccinuri pentru a implanta microcipuri la oameni – cifra crescând la 44% în rândul republicanilor.

Te poti abona la canalul Adevaruri Secrete aici ❤️👉https://bit.ly/3gMiWyJ

Ne bucuram sa sustii ADEVARUL cu un 👉like la acest videoclip si un share 👍🙏 🙋 Iti multumim ! 😍
Urmareste si SE SFARSESTE O LUME SI SUNTEM MARTORII CREARII UNEI LUMI NOI…21 DECEMBRIE 2020 – “MAREA CONJUNCTIE” JUPITER / SATURN IN VARSATOR : https://youtu.be/vDs23aYnOZg

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate