NUMARUL MAGIC AL INGERILOR 137 NUMEROLOGIE SAU CIFRA DESTINULUI?! Omenirea.Ro



#Numerologie #NumarDeDestin #Numarul137 #AdevaruriAscunse #Canal33
NUMARUL MAGIC AL INGERILOR 137 NUMEROLOGIE SAU CIFRA DESTINULUI?!
Adevaruri Ascunse:
Numerologia este orice credință în relația divină, mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care coincid.Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Aceasta este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologie și alte arte prezicătoare similare.

Ne poti sustine abonandu-te la canalul Adevaruri Secrete aici ❤️👉https://bit.ly/3gMiWyJ​ pentru cele mai interesante documentare apasa clopotelul 🔔 ❤️
Ne bucuram sa ne susti cu un 👉like la acest videoclip si un share 👍🙏 🙋 Iti multumim ! 😍
NU UITA SA LASI UN COMENTARIU 😱😻✌👍

În numerologie, numărul destinului este esența simbolică a datei de naștere a unei persoane și se calculează pornind de la data nașterii.
Numărul destinului dezvăluie personalitatea individului și însușirile care îl vor însoți toată viața. De asemenea, numărul destinului arată cum va evolua persoana pe parcursul vieții.

Care este primul lucru la care vă gândiți când cineva v-ar menționa într-o conversație numărul 137? Probabil doar faptul că acesta este unul din numerele multiple, nu? Nu este o chestiune de mare importanță pentru noi, dar pentru fizicieni este un număr foarte misterios care poate deține răspunsuri la marile întrebări legate de Univers. Oamenii de știință au discutat importanța numărului 137 încă din anii 1800, când s-a sugerat că acesta poate conține indicii cu privire la Marea Teorie Unificată. Precum se ştie deja, Marea teorie unificată este o posibilă teorie a fizicii care ar putea combina trei din cele patru forțe fundamentale ale Universului într-o singură ecuație.

Numărul 137 are legătură cu o constantă a structurii fine, care este o constantă fundamentală, şi care are o valoare aproximativ egală cu 1/137, sau 1/137,03599913, pentru a fi mai precişi, fiind marcată cu litera greacă alpha – α. Când fizicianul Pauli și-a ținut prelegerea pentru premiul Nobel la Stockholm, pe 13 decembrie 1946, el și-a exprimat intenţia de a stabili o teorie “care va determina valoarea constantei structurii fine și va explica astfel structura atomică a energiei electrice, care este astfel o calitate esențială a tuturor surselor atomice de câmpuri electrice care apar în natură”.

UNU. Poartă în el semnificația unității și a originii. Ca regulă generală, prima apariție în textul Scripturii definește semnificația unui anumit termen și-i reglementează interpretările ulterioare. Cifra UNU apare în contextul creației primordiale. În cea dintâi zi, Dumnezeu a făcut lumina. Primele cuvinte ale Bibliei sunt: „La început, Dumnezeu… “ Cifra unu este asociată cu divinitatea, ca sursă, suport și scop unic al întregii creații.

TREI. Definește echilibrul și suficiența. Trei puncte sunt minimul suficient pentru definirea unui plan geometric sau pentru a face un scaun stabil. Cifra 3 a îmbrăcat foarte repede semnificația „perfecțiunii divine” și a desăvârșirii. În cea de a treia zi a creației, Dumnezeu a făcut să apară lucruri, care împreună cu celelalte lucrări din primele două zile, au completat elementele strict necesare vieții. De fapt, zilele creației merg în serii paralele de câte trei. Ziua a patra, a cincea și a șasea, complectează simetric lucrarea lui Dumnezeu din cea dintâi, cea de a doua și cea de a treia zi (În domeniul Luminii apar „luminătorii”; în spațiul Cerului apar păsările și animalele terestre). Cifra trei este asociată și cu Învierea, căci în cea de a treia zi a ieșit la iveală pământul de sub acoperișul de ape și a dat naștere la belșugul de vegetație, ca un prim salt de la materia moartă la cea vie.

ȘAPTE. Definește superlativul divin în toată splendoarea și desăvârșirea. El este un sigiliu al lucrării Duhului Sfânt. Ca Autor divin al Scripturilor, Duhul Sfânt și-a lăsat imprimat filigramul cifrei șapte în paginile Bibliei, tot așa cum fabricantul de hârtie își pune emblema în structura foii de celuloză. Dumnezeu este Izvorul și Dătătorul vieții și tot ce ține de gestație, incubație, în insecte, păsări, animale și om este reglementat de cifre cu factorul șapte. În creație, cea de a șaptea zi i-a aparținut în întregime lui Dumnezeu. El S-a odihnit în ea, preocupându-se în întregime de Sine. Lumina albă, care ne înlesnește percepția realității înconjurătoare, și care este simbol al dumnezeirii, este compusă, așa cum ne arată și curcubeul, din șapte culori, (roșu, oranj, galben, verde, albastru, indigo și violet). Este semnificativ că, în aproape toate limbile națiunilor, cifrele care ne vin cel mai rapid în minte sunt cifrele divinității: unu, trei și șapte.

Anatol Basarab: Cifrele reprezintă o taină care poate fi explicată.

POTI SUSTINE CANALUL ADEVARURI SECRETE DEVENIND MEMBRU OFICIAL, APASA MAI JOS:
https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate