Prima Intalnire Dintre Joe Biden si Vladimir Putin, MESAJUL LUI PUTIN PENTRU ROMANIA [ISTORIE] Omenirea.Ro



Prima Intalnire Dintre Joe Biden si Vladimir Putin, MESAJUL LUI PUTIN PENTRU ROMANIA
Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://bit.ly/3gMiWyJ​​​​​​​​ … și activați notificările! 🔔
#Documentar​ #stiri​ #PildeCrestine​ #ParinteleArsenieBoca​ ​ #descopera​ #Rugaciune​ #rugaciuni​ #Previziuni​ #Profetii​ #AdevaruriAscunse​ #mister​ ​ #teorii​ #predictii​ ​​​​​​​ #2021​ #incredibil​ #Romania​ #periculos​ #10lucruri​ #tulburator​ #nemaiauzit​ #inexplicabil​ #adevar #6tv
–––––
🔴Puteți susține canalul Adevaruri Secrete printr-o donație aici :
✅ REVOLUT : revolut.me/adevarurisecrete

ORICE AJUTOR CONTEAZA SI ESTE BINEVENIT!🙏

Prima întâlnire față în față între președintele Joe Biden și președintele rus Vladimir Putin va avea loc luna viitoare în Elveția, a confirmat marți Casa Albă, în timp ce administrația și Kremlinul finalizează aranjamentele pentru summit.

„Președintele Biden se va întâlni cu președintele Putin la Geneva, Elveția, la 16 iunie 2021. Liderii vor discuta despre întreaga gamă de probleme urgente, în timp ce încercăm să restabilim predictibilitatea și stabilitatea relației SUA-Rusia”, a declarat Casa Albă în o declarație.
Ar fi prima întâlnire a lui Biden cu Putin de la preluarea mandatului. Dar Biden s-a întâlnit anterior cu Putin în perioada de vicepreședinte, inclusiv o întâlnire din 2011 în care Biden a spus că s-a uitat în ochii lui Putin și a declarat: „Nu cred că ai suflet”.

Puteți deveni membru oficial ADEVARURI SECRETE apăsând butonul de JOIN – link mai jos:
https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel)
#AdevaruriSecrete

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate