SFÂRȘITUL LUMII ESTE APROAPE !! CARTEA CARE INVOCĂ DEMONII IADULUI IN ARHIVELE SECRETE LA VATICAN Omenirea.Ro



Grand Grimoire este una dintre cele mai controversate cărți. Aceasta ar conține mai multe informații de invocare a diavolului, dar şi despre diverse relicve ascunse prin lume. De asemenea, se specifică faptul că orice Papă ales ar fi posedat de Satan.

Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://bit.ly/3gMiWyJ … și activați notificările! 🔔
#DOCUMENTAR #descopera #credinta #VATICAN #profetie #2021 #mistere #incredibil #periculos #istorie #tulburator #nemaiauzit #inexplicabil #adevar #SECRETE #INCREDIBIL

SFÂRȘITUL LUMII ESTE APROAPE !! CARTEA CARE INVOCĂ DEMONII IADULUI IN ARHIVELE VATICANULUI

Vaticanul, această „Mecca” a creştinilor, este locul care a adunat în decursul timpului, unele dintre cele mai mari comori culturale ale omenirii.
Ţinta principală a teoriilor conspiraţiei, Vaticanul este unul dintre cele mai vizitate locuri din lume.
Cartea numită „Grand Grimoire“, cunoscută drept un volum de magie neagră, a fost găsită în mormântul lui Solomon din Ţara Sfântă. Deşi descoperită în 1750, ea ar fi fost scrisă cu mult timp înainte. Controversata carte „Grand Grimoire“ ar fi fost scrisă în secolul al XVI-ea de un om despre care se bănuia că ar fi fost posedat de diavol. Legat de identitatea acelui om, internauţii amintesc mai multe ipoteze: fie un Honorius, fie un papă cu acest nume despre care unii susţin că ar fi fost posedat de Diavol.

🔴 Puteți susține acest canal devenind membru oficial și apăsând butonul de JOIN – link mai jos:
https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate