Tunelul Secret de sub Muntii Bucegi | MAREA MISIUNE SACRA MISTERUL DIN BUCEGI SI SERVICIILE SECRETE Omenirea.Ro



#TuneleulDinBucegi #MuntiiBucegi #TunelulSecret
Tunelul Secret de sub Muntii Bucegi | MAREA MISIUNE SACRA MISTERUL DIN BUCEGI SI SERVICIILE SECRETE
👉😱❤️ APASA AICI 👉 https://bit.ly/3gMiWyJ și activați notificările! 🔔
–––––
🔴Puteți susține canalul Adevaruri Secrete printr-o donație aici :

✅ REVOLUT : revolut.me/adevarurisecrete

SAU

Puteți deveni membru oficial ADEVARURI SECRETE apăsând butonul de JOIN – link mai jos: https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

ORICE AJUTOR CONTEAZA SI ESTE BINEVENIT!🙏 Va multumim !

Tunelul Secret de sub Muntii Bucegi | MAREA MISIUNE SACRA MISTERUL DIN BUCEGI SI SERVICIILE SECRETE
Munții Bucegi ascund multe mistere și multe mărturii inedite despre fenomene paranormale și portaluri spre alte lumi. O legendă modernă vorbește despre tunelurile secrete care leagă aceste portaluri și care, probabil, sunt mult mai vechi decât am putea bănui.

Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://bit.ly/3gMWyJ​​​​​ … și activați notificările! 🔔

#Conspiratii​ #TeoriaConspiratiei​ #DOCUMENTAR​​​​​ #descopera​​​​​ #credinta​​​​ #EXTRATERESTRII​​​​ ​ #6tv​​ #EMILSTRAINU​​ #SocietateSecreta​​ #profetie​​​​​ #2021​​​​​ #mistere​​​​​ #incredibil​​​​​ #periculos​​​​​ #istorie​​​​​ #tulburator​​​​​ #nemaiauzit​​​​​ #inexplicabil​​​​​ #adevar​​​​​ #SECRETE​​​​​ #INCREDIBIL​​​​​ #Bucegi

Tunelurile secrete de sub Bucegi. Cât adevăr cuprinde legenda ?!

Tunelurile secrete din Bucegi leagă Carpații prin inima munților Este uimitor că legendele dacice au povestit despre tunelurile și pasajele misterioase care legau Carpații de la un capăt la celălalt. Poveștile de demult spun că Decebal reușea să își ducă armata de la Dunăre până la Sarmisegetuza într-o singură zi, prin pântecele munților. Trecerile erau cunoscute numai de preoții și nobilii apropiați regelui dac, dar niciunul dintre ei nu cunoștea toate pasajele de taină.

Subteranul României ar fi străbătut de aproximativ 500 de kilometri de tuneluri şi catacombe săpate încă din timpuri străvechi. Numeroase legende s-au păstrat până astăzi despre galeriile săpate în munţi sau sub cetăţi, cu rol de cale de refugiu a populaţiei din calea cotropitorilor.
Ipoteza existenţei unei reţele de galerii subterane în interiorul Bucegilor circulă de ani de zile. Unii spun că ar fi o reţea care comunică pe sub pământ cu piramidele din Egipt, alţii, că acolo se ascund baze secrete pe care nimeni nu ar trebui să le cunoască. O altă categorie merge chiar până într-acolo încât susţine că ar fi o reţea construită de civilizaţii extraterestre care monitorizează atent tot ce se întâmplă pe pământ.

Potrivit redescoperaistoria.ro, construcţia celebrului Tunel „Izvor” care ar lega judeţele Prahova de Dâmboviţa, prin Masivul Bucegi, a început în 1913. CFR a aprobat atunci, cu acceptul regelui Ferdinand, construirea magistralei Târgovişte – Pietroşiţa – Sinaia, iar varianta cea mai scurtă era prin munte. Aşa s-a decis spargerea Masivului Bucegi, în zona „Păduchiosu”, pentru a scurta distanţa dintre Moroieni şi Sinaia.

Tunelul de şase kilometri ar fi trebuit construit în line dreaptă şi a fost a fost gândit ca o cale strategică în contextul istoric al începutului de secol XX, care asigura o trecere rapidă şi sigură între Ţara Românească şi Ardeal.

Descopera lumea alaturi de noi ! Exploreaza Teorii Incredibile ! Stiri azi!

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel)
#AdevaruriSecrete

#DOCUMENTAR​​​​​ #descopera​​​​​ #credinta​​​​ #EXTRATERESTRII​​​​ ​ #6tv​​ #ROMANIA #ARMATAROMANA​​ #profetie​​​​​ #2021​​​​​ #mistere​​​​​ #incredibil​​​​​ #periculos​​​​​ #istorie​​​​​ #tulburator​​​​​ #nemaiauzit​​​​​ #inexplicabil​​​​​ #adevar​​​​​ #SECRETE​​​​​ #INCREDIBIL​​​​​ #TeoriiIncredibile #MistereleOmenirii #DOCUMENTAR #interviu #Romania #enigmelelumii #DozaDeSpatiu #tomyshow #Tvr #Adevaruridespretrecut #descoperalumea
tunelul secret de sub muntii bucegi teorii incredibile totul despre tot teo show emil strainu descopera lumea

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate