VADIM TUDOR DEMASCA OCULTA MONDIALA INAINTE DE A FI LICHIDAT, Teorii Incredibile,Stiri Omenirea.Ro



#VadimTudor #Vadim #CorneliuVadimTudor #OcultaMondiala
Corneliu Vadim Tudor (noiembrie 1949 – 14 septembrie 2015) cunoscut și sub numele de „Tribunul”, a fost liderul Partidului României Mari ( Partidul România Mare ), poet, scriitor, jurnalist și membru al Parlamentului European . A fost senator român din 1992 până în 2008. S-a născut și a murit la București .

–––––
🔴Puteți susține canalul Adevaruri Secrete printr-o donație aici :
✅ REVOLUT : revolut.me/adevarurisecrete

ORICE AJUTOR CONTEAZA SI ESTE BINEVENIT!🙏

Puteți deveni membru oficial ADEVARURI SECRETE apăsând butonul de JOIN – link mai jos: https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Abonați-vă acum la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, pentru cele mai interesante documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://bit.ly/3gMWyJ​​​​​ … și activați notificările! 🔔
#DOCUMENTAR​​​​​ #descopera​​​​​ #credinta​​​​ #EXTRATERESTRII​​​​ ​ #6tv​​ #ROMANIA #ARMATAROMANA​​ #profetie​​​​​ #2021​​​​​ #mistere​​​​​ #incredibil​​​​​ #periculos​​​​​ #istorie​​​​​ #tulburator​​​​​ #nemaiauzit​​​​​ #inexplicabil​​​​​ #adevar​​​​​ #SECRETE​​​​​ #INCREDIBIL​​​​​ #TeoriiIncredibile #MistereleOmenirii

VADIM TUDOR DEMASCA OCULTA MONDIALA INAINTE DE A FI LICHIDAT
Ca figură politică, era cunoscut pentru că deținea puncte de vedere naționaliste puternice ,care se reflectau în retorica sa și în denunțarea oponenților politici (tactică pe care hotărârile din mai multe procese civile pronunțate împotriva sa o considerau calomnioasă ) . Cel mai frecvent a fost denumit „Vadim”, care a fost un nume pe care și l-a ales, dar nu un nume de familie (și nu a fost împărtășit cu fratele său, fostul ofițer al armatei Marcu Tudor .

Corneliu Vadim Tudor a trecut pragul Revoluţiei ca jurnalist şi scriitor. Numele său devenise notoriu în perioada comunistă datorită admiraţiei pe care o arăta cuplului Ceauşescu. Ani la rândul, a publicat în revista „Săptămâna” poeme elogioase la adresa lui Nicolae şi Elenei Ceauşescu, pe care îi numea „marele conducător” şi „fiica prea iubită a poporului român”.

Corneliu Vadim Tudor: „Să trăiască Ceauşescu, care ne-a redat mândria de-a sărbători unirea şi de-a ne numi români!”

Şi dezaprobarea sa faţă de cei care se împotriveau regimului şi plecau din ţară îl făcuseră celebru înainte de Revoluţie. Imediat după căderea regimului comunist, s-a orientat spre politică.

Împreună cu scriitorul Eugen Barbu, în 1990 a fondat revista România Mare, iar anul următor, partidul România Mare.

Ales senator în 1992, Vadim Tudor a fost locomotiva parlamentară a formaţiunii sale timp de 16 ani, cu un discurs catalogat adesea drept extremist, xenofob şi naţionalist. La fiecare tur de alegeri a reclamat fraude uriaşe în defavoarea sa şi a PRM.

Corneliu Vadim Tudor, 11.10.1992: „Am votat cu sentimentul că… Se filmează, da? Am votat cu sentimentul că votul este mai puternic decât sabia cum spunea, acum 130 de ani, Abraham Lincoln.”

În 1996, candidează pentru prima oară la prezidenţiale, iar rezultatul este modest, sub 5%. Patru ani mai târziu, bulversează orice calcule electorale: ajunge în turul doi. Situaţia declansează o mobilizare publică fără precedent în favoarea lui Ion Iliescu, inclusiv în tabăra partidelor de dreapta.

Corneliu Vadim Tudor, 23.09.2014: „Toţi au ruinat această ţară, numai eu am dreptul moral să deschid gura. Să nu se spună că eu sunt perimat, expirat. Am o forţă de zimbru în mine. Şi pentru ţara mea sunt capabil de mult mai multe sacrificii.”

Descopera lumea alaturi de noi ! Exploreaza Teorii Incredibile ! Stiri azi!

YouTube. This is a Video for YouTube. This is the Link of YouTube: https://youtube.com​​

Adevaruri Secrete (YouTube Channel)
#AdevaruriSecrete #Stiri

#DOCUMENTAR​​​​​ #descopera​​​​​ #credinta​​​​ #EXTRATERESTRII​​​​ ​ #6tv​​ #ROMANIA #ARMATAROMANA​​ #profetie​​​​​ #2021​​​​​ #mistere​​​​​ #incredibil​​​​​ #periculos​​​​​ #istorie​​​​​ #tulburator​​​​​ #nemaiauzit​​​​​ #inexplicabil​​​​​ #adevar​​​​​ #SECRETE​​​​​ #INCREDIBIL​​​​​ #TeoriiIncredibile #MistereleOmenirii #DOCUMENTAR #interviu #Romania #enigmelelumii #DozaDeSpatiu #tomyshow #Tvr #Adevaruridespretrecut stirile teorii incredibile totul despre tot diana sosoaca #descoperalumea corneliu vadim tudor,vadim tudor,corneliu vadim tudor (politician),vadim,corneliu vadim tudor injuraturi,oculta mondiala,istorie,corneliu vadim tudor interviu,totul despre tot,corneliu vadim tudor pitica dracului,antena 1,corneliu vadim tudor best of,teorii incredibile,corneliu vadim tudor a fost,corneliu vadim tudor a fost lichidat de oculta mondiala,corneliu vadim tudor pitica,tvr,lichidat,sosoaca,diana sosoaca,george simion,stirile,6tv,partidul romania mare

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate