† Singura Inregistrare A Parintelui Arsenie Boca Omenirea.Ro



#arsenieboca #RUGACIUNE #CeaMaiPuternicaRugaciune #ParinteleArsenieBoca #rugaciuneadeseara
Singura inregistrare audio a Parintelui Arsenie Boca
Sfinte părinte †Arsenie Boca ajută-ne nouă cu puterea †a cea dumnezeiască şi cu toţi sfinţii din Cer. AMIN †
MULȚUMIM PENTRU AJUTOR ȘI PENTRU ÎNȚELEGERE…

🔴Puteți susține canalul Adevaruri Secrete printr-o donație aici :
✅ REVOLUT : revolut.me/adevarurisecrete

ORICE AJUTOR CONTEAZA SI ESTE BINEVENIT!🙏

NU UITA SA DISTRIBUI (SHARE) PENTRU CA SI ALTE PERSOANE DIN VIATA TA SA PRIMEASCA AJUTORUL LUI DUMNEZEU !🙏

🔴 Puteți susține acest canal și apăsând butonul de JOIN – link mai jos:
https://www.youtube.com/channel/UCNEBfA3UzWh7F603O196zaQ/join

Abonați-vă la canalul de YouTube: Adevaruri Secrete, TOTAL GRATUIT , pentru cele mai interesante documentare in romana ,Stiri, Meteo,Documentare 👉😱❤️ APASA AICI 👉https://bit.ly/3gMiWyJ și activați notificările! 🔔

† Singura Inregistrare A Parintelui Arsenie Boca
Părintele Arsenie Boca, este considerat de mulți, nu numai sfânt dar chiar un mare stâlp al Ortodoxiei din România. Sfânt, cu duh proorocesc și apostolesc, Arsenie Boca ne-a lăsat o zestre vie prin scrierile sale și prin multele mărturii a celor ce l-au cunoscut. Oricine se hrănește cu acestea, le va simți ca o mâncare duhovniceasca curată, concentrată dar totuși ușor de consumat de fiecare.
Aceasta ușurință, datorită înțelegerii clare a științei moderne a celor văzute, în cuprinsul înalt al celor nevăzute. Scrierile lui nu se compară cu ale nimănui, deosebindu-se prin sinteză, profunzime, frumusețe și claritate.

Arsenie Boca, duhovnicul intrat în rândul marilor personalităţi ale ortodoxiei româneşti, ar fi prevestit că preşedintele comunist Nicolae Ceauşescu va muri în ziua de Crăciun a anului 1989. Profeţiile părintelui sunt susţinute de foştii săi apropiaţi şi de cei care l-au cunoscut, iar lor li se adaugă alte prorociri despre sfârşitul comunismului, războaie şi viitorul României. Profeţiile părintelui Arsenie Boca, aşa cum au fost povestite de cei care l-au cunoscut, au oferit amănunte despre moartea preşedintelui Nicolae Ceauşescu şi a soţiei sale Elena Ceauşescu, dar şi despre viitorul poporului român. O spun foştii apropiaţi ai duhovnicului, dar şi oameni care l-au întâlnit şi au crezut în viziunile acestuia.
Arsenie Boca este considerat de către unii din ucenicii săi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului XX. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Țara Hațegului, se perindă zilnic sute de pelerini. Rugăciunea către Arsenie Boca, cea mai puternică rugăciune, este cea despre care mulți creștini mărturisesc că este făcătoare de minuni, atunci când este rostită cu credință, o perioadă mai lungă de timp.
Singura Inregistrare A Parintelui Arsenie Boca,arsenie boca,parintele arsenie boca omul lui dumnezeu,crestinism,rugaciune,sfantul ardealului,ortodox,minunea,biserica,manastirea prislop,simbata de sus,arsenie,Vocea adevarata a lui Arsenie Boca,parintele arsenie boca,vocea adevarata a lui arsenie boca,Singura inregistrare audio a Parintelui Arsenie Boca,arsenie boca rugaciune,parintele arsenie boca marturii,rugaciune parinte arsenie boca,rugaciunea lui arsenie boca

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate