E Iranul în spatele războiului din Israel | Calul Troian trimis de Putin Omenirea.Ro


O relansare a cauzei palestiniene în lumea arabă și o modalitate eficientă de a împiedica dialogul dintre Bin Salman și Netanyahu. Pe fundal există și războiul din Ucraina, Iranul fiind de partea Rusiei și în ceea ce privește proviziile militare. „Iranul a oferit orice fel de sprijin Hamas și lucrează cu Hezbollah”, explică pentru Adnkronos Meir Litvak, un expert israelian în Iran.

„Deși nu sunt sigur dacă Iranul a fost implicat în pregătirea tactică a acestei operațiuni, a oferit sprijin militar. Și mai important este că lucrează cu Hezbollah în „unitatea arenelor”, pentru a forța Israelul să se confrunte pe trei fronturi în același timp: Gaza, Cisiordania și Liban”.
Frontul regional pro-iranian, până la Hezbollah din Liban, laudă furtuna declanșată de aripa dură a palestinienilor. Pe străzile din Teheran au fost văzute chiar focuri de artificii, iar aceasta este doar confirmarea planului iranian de a muta deltaplanele dincolo de barierele din Gaza.

Observatorii internaționali subliniază că în prezent nu există dovezi că atacul de sâmbătă a fost planificat cu ajutorul Ministerului iranian al Apărării. Dar nimeni nu are nicio îndoială că în spatele agresiunii se află sprijinul politic, militar și tehnologic de zeci de ani al ayatollahilor.

Ar fi suficient videoclipul cu o dronă care lovește un tanc israelian, o imagine nemaivăzută până acum, care nu explică proviziile și antrenamentele Iranului. ( sursa euractiv.ro)

🔴Hai in comunitatea de Membri – Stellarium Exclusive – pentru clipuri exclusive si explicite
🔴Link-https://www.youtube.com/channel/UCYr3_r637rtGN97Fmh53kbA/join

📚E-book – Top 50 Idei Business de a face Bani -https://fabricadestele.gumroad.com/l/slgnl
📚 E-book – TOP 12 joburi de acasa -https://gum.co/lnVNO

⭐️ Collab.- [email protected] (Flavius de la Stellarium)
⭐️VoiceOver & Owner- Flavius Calin
⭐️ Paypal- https://www.paypal.me/Stelarium
⭐️ Mail- [email protected]

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate