Cei mai bogaţi Români – Averi făcute din bişniţă, poker sau legături cu Securitatea Omenirea.Ro


Despre bogați se spune că nu trebuie să-i întrebi cum au făcut primul milion. Așa e și cu primii îmbogățiți imediat după 1989. Unii au rezistat testului timpului, alții au fost doar niște milionari de carton sau marionete ale sistemului.

Imediat după 1989 au apărut personaje „colorate” care au agonisit rapid sume cu multe zerouri:
De-a lungul timpului, clasa politică coruptă a susținut din plin afacerile magnaților români și s-au creat relații toxice care au paralizat viața publică și societatea românească.

Există și oameni de afaceri foarte discreți care dețin averi impresionante atât în România, cât și în afara țării. În Monaco, un grup de oameni de afaceri au rezidență sau domiciliu, iar influența lor în economia românească este puternică: Radu Dimofte, Dragoș Dobrescu, Nicolae Dumitru zis Niro, Puiu Popoviciu sau Cristian Burci sunt doar câțiva dintre aceștia.

Există și oameni foarte bogați care și-au construit business-urile în zona de servicii sau producției și care au devenit campioni în zonele lor de dezvoltare. Radu Timiș sau Ioan Popa în industria alimentară, Iulian Dascălu în investiții imobiliare, Zoltan Teszari în telecomunicații, Daniel Dines sau Florin Talpeș în servicii IT și automatizare, frații Dragoș și Adrian Pavăl sau Iulian Stanciu în retail.

Dacă îmbogățiții anilor ’90 au fost din comerț, micul trafic de frontieră, foști securiști sau beneficiari ai sistemului comunist și privatizări controversate, ulterior au apărut afaceri curate în servicii și industrie, producție și turism și o creștere exponențială a economiei și veniturilor. Ușor-ușor, milionarii României au început să capitalizeze sănătos afacerile și să contribuie la creșterea economică pe care o visam cu toții.

sursa principala – Protv

🔴Hai in comunitatea de Membri – Stellarium Exclusive – pentru clipuri exclusive si explicite
🔴Link-https://www.youtube.com/channel/UCYr3_r637rtGN97Fmh53kbA/join

📚E-book – Top 50 Idei Business de a face Bani -https://fabricadestele.gumroad.com/l/slgnl
📚 E-book – TOP 12 joburi de acasa -https://gum.co/lnVNO

⭐️ Collab. and stuff MAIL- [email protected] (Flavius de la Stellarium)
⭐️VoiceOver & Owner- Flavius Calin
⭐️ Paypal- https://www.paypal.me/Stelarium
⭐️ Mail- [email protected]

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , masini in rate