ASTA au Gasit in Mormintele Faraonilor Omenirea.Ro


Mormintele au fost întotdeauna sub controlul tâlharilor, astfel că au fost păziți cu grijă de unitățile militare special create. Dacă încercările de tâlhărie au avut succes, atunci mumiile, ale căror vandali se temea de răzbunare, au fost distruși de atacatori. Sa constatat că adesea atacurile de jaf asupra orașului au fost efectuate cu cunoștința oficialilor locali care încercau să umple tezaurul sărăcit cu comorile prelucrate. Fanaticii religioși au vizitat adesea sarcofagii. Ei au încercat să salveze mumiile de la profanare și distrugere și să le pună în alte celule.
În anii ’80, oamenii de știință au început să facă o hartă detaliată despre Valea Regilor. În acest proces, mormântul a fost descoperit sub al cincilea număr, intrarea căreia a fost umplută accidental în timpul excavării mormântului lui Tutankhamun. Curățenia a durat câțiva ani, și numai în 1995 arheologii au reușit să intre în ea.

84 camere au fost găsite în mormânt. Zidurile lor au fost acoperite cu inscripții spunând că premisele au fost planificate pentru mormintele fiilor lui Ramses al II-lea. Au fost găsite mobilier, statui, ofrande ritualice, diverse obiecte pregătite pentru viața de apoi. Există ipoteze că altele sunt situate sub nivelul de mai jos.

La 5 metri de mormântul lui Tutankhamen, înmormântarea nr. 63 a fost găsită cu mai multe sarcofagi, dar fără mumii. Cui îi aparține nu se instalează. Potrivit oamenilor de știință, acesta este mormântul mamei lui Faraon sau al soției sale.

În vale există și morminte neterminate în care, judecând după conținut, au existat mumii. Aceasta confirmă prezența unor fragmente de decor și a oaselor umane. Mormântul lui Faraon prima rețea este foarte interesant și neobișnuit. Constituind o lungime de 120 de metri și constând dintr-un număr mare de celule, este un palat imens subteran, cu un număr mare de comori antice. Majoritatea mormintelor sunt goale, iar mumiile sunt identificate în muzeele țării.

📚E-book – Top 50 Idei Business de a face Bani -https://fabricadestele.gumroad.com/l/slgnl
📚 Primul meu E-book – TOP 12 joburi de acasa -https://gum.co/lnVNO
Instagram – http://www.instagram.com/flaviuscalin_insta
🔥 Devino membru Stellarium 👇👇👇
https://www.youtube.com/channel/UCYr3_r637rtGN97Fmh53kbA/join
⭐️VoiceOver & Owner- Flavius Calin
⭐️ Facebook – https://www.facebook.com/stellariumeducation
⭐️ Instagram – https://www.instagram.com/stellarium.youtube/?hl=ro
⭐️ Patreon- https://www.patreon.com/Stelarium/overview
⭐️ Paypal- https://www.paypal.me/Stelarium
⭐️ Mail- [email protected]

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate