ANUNT IMPORTANT! „Cu Scuzele de Rigoare” | Gojira & Raul Gheba Omenirea.Ro


Nu rata cea mai recentă ediție a podcastului „Cu scuzele de rigoare”!

În acest episod, Gojira și Raul Gheba discută despre filmele „Candidatul Perfect” și „Căsătoria”, alegerile din America, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care te invităm să le descoperi pe canalul nostru de YouTube.

”Candidatul perfect”, un film care ridiculizează politica românească și politicienii în general, se lansează chiar înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie. Producția este scrisă și regizată de Alex Coteț, scenaristul controversatului ”Teambuilding” și ”Miami Bici” (1, 2).

Filmul, care se lansează la doi ani de la ”Teambuilding” (care a împărțit opinia publică în ce privește calitatea producției, a avut cel mai mare box office, de 5 milioane de dolari, conform producătorilor), are premiera în cinematografe în 22 octombrie.

Din distribuție fac parte: Din Nicu Banea, Cătălina Grama, Alex Bogdan, Andi Vasluianu, Matei Dima, Cătălin Herlo, Gojira, Cătălina Mihai, Roxana Condurache, Lucian Viziru, Gojira, Costi Max și Tina Duceac sunt doar o parte dintre actorii care aduc la viață comedia, produsă de Matei Dima, Lucian Ștefan, Alex Coteț și Alexandra Hash.

Sursă: g4media.ro. cinemagia.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/
Raul: https://www.instagram.com/domnulraulgheba/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #CuScuzeleDeRigoare #RaulGheba #Gojira #film #filmromanesc #Casatoria #CandidatulPerfect #AlegeriSUA #talkshow #amuzant #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate