BAZOOKA (Codrin & Echo): „O sa iasa si album nou…” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Membrii trupei BAZOOKA sunt invitați în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre albumul nou, conflictul cu Zmenta, de ce au rămas în Oradea, gaming, dacă revine sau nu „Sâmbăta cu Satana”, precum și despre alte subiecte captivante.

Bazooka este o trupă de Hip-Hop și Rap românească, înființată în anul 2015. Trupa a lansat 5 albume până în prezent. Prima piesă, în formatul original, a fost lansată în data de 31 august 2015. Inițial, din trupă făceau parte Sesu, Codrin și Echo, Sesu părăsind trupa în 2017, înainte de lansarea celui de-al treilea album. Primul album Bazooka, intitulat „Asta e Bazooka”, a fost lansat în data de 2 august 2016. Acesta conține 11 piese, cea mai ascultată fiind piesa care poartă numele albumului, „Asta e Bazooka”.

Al doilea album Bazooka, intitulat „Trotineta cu trei roți”, a fost lansat în data de 5 mai 2017, acesta conține 13 piese, cea mai ascultată fiind cea care poartă numele albumului, „Trotineta cu trei roți”. Al treilea album Bazooka, intitulat „În colțu’ gurii”, a fost lansat în data de 1 iulie 2018, acesta conține 11 piese, cea mai ascultată purtând numele „Surprize Surprize”. Al patrulea album Bazooka, intitulat „A Patra Scândură”, lansat în data de 2 august 2020, conține 14 piese, cea mai ascultată fiind „Doi Saci de Gunoi”. Cel de-al cincilea album, intitulat „Doi penali”, a fot lansat în 2022. Cea mai populară piesă de pe album este „Bwaba”, în care cei doi îi sfătuiesc pe tineri, prin versuri, să nu consume droguri.

Sursă: everybodywiki.com

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #AproximativDiscutii #Gojira #BAZOOKA #Codrin #Echo #HipHop #Rap #RomanianBand #talkshow #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate