Curse, fente si capcane prezidentiale! | LCN cu Tetelu si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor și Tetelu, se discută despre sondaje şi candidații la alegerile prezidențiale din 2024, rezervişti, precum și despre alte subiecte de actualitate.

Cum arată ultimele sondaje de pe scena politică? Depinde cine le-a comandat.

De exemplu, în cercetarea pentru USR, Marcel Ciolacu ocupă prima poziție în preferințele alegătorilor, cu 21,9 procente. Urmează Mircea Geoană în dreptul căruia vedem 17,8%, la mică diferență de Elena Lasconi cu 16,3 procente. George Simion ar fi convins 14,9% dintre respondenți. Apoi urmează fosta lui colegă de partid, Diana Șoșoacă cu 12,9 procente și, marea surprinză, candidatul PNL, Nicolae Ciucă, ar fi pe a șasea poziție cu doar 5,9%.

Clasamanetul arată însă complet diferit în cercetarea comandată de PNL. Nicolae Ciucă ar ajunge în turul al doilea cu Marcel Ciolacu, aflându-se la o diferență de 9 procente în spatele liderului PSD. Mircea Geoană ar fi pe a treia poziție cu 14%, urmat la diferență de doar un procent de George Simion și Elena Lasconi în dreptul cărora vedem 13%. Iar pe locul 6, Diana Șoșoacă, 11%. Comparând cele două sondaje vedem că cele mai mari diferențe sunt în cazul prorpiilor candiați, adică Elena Lasconi și Nicolae Ciucă. Important de precizat este faptul că, vorbind despre două formațiuni de dreapta, există un segment comun al bazinului electoral, iar fiecare partid dorește să îl atragă de partea sa.

Surse: digi24.ro, stirileprotv.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lacerereanimanui #Tudor #Tetelu #Alegeriprezidentiale2024 #sondaje #candidatipresedintie #Romania #alegeri #podcastumor #podcastfunny #podcastamuzant #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #Romania #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate