Imigrantii Livratori – Cobori sau nu cobori!? | Lonely Fans cu Tudor & Baboias | Podcast Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre cele două anesteziste acuzate de omor în cazul deceselor de la Spitalul Sfântul Pantelimon, care au fost eliberate fără restricții după două săptămâni de arest preventiv; bătrânii care fură din supermarketuri alimente premium; persoanele care dau bani compulsiv la cerșetori; livratorii străini care nu vorbesc română sau engleză; pronosticuri pentru alegerile prezidențiale, precum și despre alte subiecte de interes, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Doctorițele Miron Maria și Păiuș Mirela, de la secția ATI a Spitalului Sf. Pantelimon din București, acuzate de procurori de omor calificat premeditat în cazul unui pacient, au fost puse în libertate. Curtea de Apel București nu a dispus nicio măsură preventivă în cazul celor două doctorițe. Decizia este definitivă.

Pe 8 august, Maria Miron, acuzată de omor calificat şi tentativă la omor calificat, şi Mirela Păiuş, acuzată de omor calificat, ambele cu premeditare, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.
Ancheta în acest caz a fost demarată în urma unui denunţ formulat de Camelia Stămătoiu, director de îngrijiri în cadrul Spitalului Sf. Pantelimon. Ea le-a relatat procurorilor că, pe 10 aprilie, a fost sunată de o asistentă medicală, care i-a mărturisit că pe secţia ATI a spitalului, de joi (4 aprilie) până sâmbătă (6 aprilie), au murit în jur de 20 de pacienţi, întrucât medicii de gardă pe secţia ATI, respectiv Maria Miron şi Mirela Păiuş, au redus cantitatea de noradrenalină la unii pacienţi internaţi, de la 15 sau 20ml/h la 1ml/h sau chiar au înlocuit-o cu ser fiziologic.

Surse: qmagazine.ro, libertatea.ro

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #SpitalulSfântulPantelimon #MironMaria #PăiușMirela #ATIPantelimon #CurteadeApelBucurești #furtdinsupermarket #livratoristrăini #alegeriprezidentiale2024 #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate