Nelu Cortea: “Daca place la toata lumea nu e OK!” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Nelu Cortea este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre cum era să moară la „America Express”, cum a ajuns de la a fi șoferul lui Micutzu la stand-up comedy, relația lui Bordea cu Livia, precum și despre alte subiecte captivante.

Ioan Mihai Cortea, cunoscut drept Nelu Cortea, are 38 de ani și este din Huedin, dar acum locuiește în București. Este actor de profesie, având studii de specialitate în domeniu, dar a ajuns să câștige bani frumoși făcând oamenii să râdă. Nelu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de stand-up, a devenit și mai popular atunci când a câștigat „America Express”, alături de Cătălin Bordea. Nu este străin de controverse, fiind criticat dur după ce a lansat o parodie folclorică, iar versurile includeau mai multe cuvinte vulgare.

Nelu Cortea continuă să facă senzație cu show-urile de stand-up atât pe scenele din România, cât și în diaspora. După ce a încheiat colaborarea în calitate de jurat la emisiunea „iUmor” de pe Antena 1, Cortea vrea să se focuseze pe propria sa carieră de comediant. Acesta menționează că nu-l interesează celebritatea, iar pe lângă meseria de comediant, are un al doilea job. Cortea este editor și producător video, realizând o serie de reclame până în acest moment.

Surse: viva.ro, libertatea.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #AproximativDiscutii #NeluCortea #Gojira #standupcomedy #comediant #actor #romaniancomedian #iUmor #AmericaExpress #talkshow #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate