Pantelimon vs. Litoral vs. Wukong „Cu Scuzele de Rigoare” | Gojira & Raul Gheba Omenirea.Ro


Nu rata cea mai recentă ediție a podcastului „Cu scuzele de rigoare”!

În acest episod, Gojira și Raul Gheba discută despre jocul „Black Myth: Wukong”, cazul Pantelimon, filmul american de groază ‘Alien: Romulus’ (2024), precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care te invităm să le descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Industria jocurilor video a fost zguduită în această săptămână de lansarea jocului „Black Myth: Wukong”, care a declanșat atât entuziasm uriaș, cât și controverse aprinse. Jocul, bazat pe romanul clasic chinezesc „Călătorie spre Occident”, a devenit rapid un succes global, dar a stârnit discuții aprinse în comunitatea gamerilor, datorită unor restricții impuse de dezvoltatori.

Lansat marți, „Black Myth: Wukong” a atras în primele 24 de ore peste 2,1 milioane de jucători simultani pe platforma de streaming Steam, devenind al doilea cel mai jucat titlu din istorie. În același interval, jocul a vândut peste 4,5 milioane de copii, generând venituri impresionante de 53 de milioane de dolari numai din pre-vânzări. Cu o grafică de înaltă calitate și un design sofisticat, acest joc de acțiune pentru un singur jucător a captat rapid atenția publicului global.

Cu toate acestea, lansarea a fost umbrită de o serie de controverse. Compania din spatele jocului a trimis creatorilor de conținut o listă de subiecte interzise în timpul livestream-urilor, incluzând „propaganda feministă, fetișizarea și alte conținuturi care instigă la discursuri negative”. Această mișcare a stârnit furie în rândul multor jucători, care au acuzat dezvoltatorii că încearcă să cenzureze libertatea de exprimare. În pofida controverselor, jocul a rămas extrem de popular, iar vânzările sale nu au fost afectate.

Sursă: puterea.ro, digi24.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/
Raul: https://www.instagram.com/domnulraulgheba/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #CuScuzeleDeRigoare #RaulGheba #Gojira #Black MythWukong #AlienRomulus #cazulPantelimon #talkshow #amuzant #onlinetalkshow #podcaster #podcasterlife #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate