Restante scumpe si vacante ieftine! | Lonely Fans cu Tudor & Baboias | Podcast Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre filmul „Anul Nou care n-a fost” – marele câștigător al secțiunii Orizzonti la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, începutul anului școlar, românii care merg în vacanță cu pachete de mâncare de acasă, fenomenul „standing ovations”, precum și despre alte subiecte de interes.

ANUL NOU CARE N-A FOST, primul lungmetraj de ficțiune semnat de Bogdan Mureșanu, cu Adrian Văncică, Nicoleta Hâncu, Mihai Călin, Andrei Miercure, Emilia Dobrin, Iulian Postelnicu în rolurile principale, revine în România cu patru premii câștigate la acest prestigios festival internațional, o performanță unică pentru un film românesc.

Filmul a fost apreciat de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film pentru regia ambițioasă, echilibrul artistic și al poveștii, viziunea sa și castingul excepțional, fiind distins cu Premiul FIPRESCI pentru cel mai bun film din secțiunea Orizzonti și secțiunile paralele. Este o remarcabilă recunoaștere pentru lungmetrajul produs de Kinotopia, realizat în coproducție cu SRTV (Societatea Română de Televiziune), All Inclusive Films (Serbia) și în asociere cu Chainsaw Europe.
Bogdan Mureșanu a fost recompensat pe 6 septembrie cu premiul Bisato d’Oro 2024 pentru Cel mai bun scenariu, din partea reprezentanților criticilor independenți prezenți la ediția 81 a festivalului, în cadrul unui eveniment special.

Directoarea de imagine Boróka Biró a primit Premiul Authors under 40 Award „Valentina Pedicini” – mențiune specială pentru imagine – acordată de un juriu format din importante cineaste din Italia, sub egida festivalului „Venezia a Napoli. Il Cinema Esteso”.
ANUL NOU CARE N-A FOST, regizat, scris și produs de Bogdan Mureșanu a fost primit cu multe emoții și aplauze la toate proiecțiile de la Veneția, beneficiind de atenția și aprecierea publicului, precum și a criticii internaționale.

Scris, regizat şi produs de Bogdan Mureşanu, „Anul nou care n-a fost” va putea fi urmărit în cinematografele româneşti din 24 septembrie.

Surse: virginradio.ro, digi24.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #AnulNouCareNaFost #anulnoucarenafost #BogdanMuresanu #FestivalulInternaționaldeFilmdelaVeneția #filmromanesc #filmpremiat #inceputulscolii #standingovations #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate