Tare ma chinui sa-mi placa de Elena Lasconi | Lonely Fans cu Tudor & Baboias Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre a doua tentativă de asasinare a lui Donald Trump, Elena Lasconi, fenomenul drogurilor în școli, precum și despre alte subiecte de interes, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Serviciul Secret american a dejucat, duminică, o nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump, chiar în timp ce fostul președinte se afla pe un teren de golf, în West Palm Beach, în statul Florida. Nu este prima dată când fostul lider de la Casa Albă e ținta unui atentat. Pe 13 iulie, Trump a supraviețuit altei tentative de asasinat, în timp ce ținea un discurs la Butler, Pennsylvania.

„În tot răul e și un bine”, este zicala care se potrivește de minune în cazul omului de afaceri.

Incidentul din iulie l-a ajutat în sondaje, cel puțin la momentul respectiv, și i-a mobilizat pe alegătorii săi, în timp ce mulți americani indeciși până atunci au decis să treacă în tabăra republicanului.

Numai că, între timp, lucrurile s-au schimbat. În tabăra democrata, locul lui Joe Biden a fost luat de Kamala Harris, iar aceasta a urcat spectaculos în sondaje și ajuns, în opinia multor analiști politici, să-l devanseze pe Trump.

Dacă ar fi să se întâmple la fel ca în luna iulie, noul atentat l-ar putea din nou propulsa pe Donald Trump pe primul loc în preferințele americanilor. În ce măsură lucrurile vor sta astfel, vor arăta următoarele sondaje de peste Atlantic, dar mai ales se va vedea pe 5 noiembrie, la urne. 

Surse: adevarul.ro, digi24.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #DonaldTrump #ElenaLasconi #drogurileînșcoli #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate