#131 | Teo | „Problema cu alegerile e că se fac rar și le organizează ei.” | B&M cu Petcu și Zob Omenirea.Ro


Urmărește cea mai recentă ediție a podcastului Boomerul și Milenialu’– cu Silviu Petcu și Alexandru Zob – în care este invitat Claudiu Teohari! În acest episod se discută despre Premiile Gopo, Alelui Shop, Istanbul, mâncare, comedie neagră, precum și despre alte subiecte captivante.

Teo, pe numele sau real Claudiu Teohari s-a născut pe 11 Noiembrie 1981 la București și a crescut în cartierul bucureștean Titan. În timp ce frecventa liceul, a cântat într-o formație rock, a scris articole pentru ziarul școlii și a călătorit în Europa alături de echipa de dezbatere a liceului George Coșbuc. După absolvire, a urmat Academia de Studii Economice din București, unde a studiat managementul afacerilor.

Teo a început să se gândească să facă stand-up în 2003, în timp ce lucra în retail. Prima sa reprezentație publică a avut loc la începutul anului 2004 în Café Deko. El a descris prima sa reprezentație că fiind neplăcută, lipsa de experiență fiind vizibilă dar entuziasmul său l-a determinat pe Mihai Bobonete să îi ceară să revină timp de câteva săptămâni înainte de a fi invitat să se alăture listei oficiale de comedianți a clubului. Împreună cu Viorel Dragu și Costel Bojog , a devenit o senzație peste noapte atunci când, în 2006, a publicat unele dintre rutinele lor pe YouTube.
Teo a renunțat la activitatea sa de la Café Deko în 2009, după o serie de dezacorduri financiare cu patronii clubului. Împreună cu Viorel Dragu și Costel Bojog, a fondat Club 99, propriul său club de comedie. A deschis turneul Live and Kickin ‘ al lui Pablo Francisco la București, impunându-se drept unul dintre cei mai remarcabili comedianți din România.

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate