Crime, malpraxis, neintelegeri sau nicio problema la Sf. Pantelimon | Lonely Fans cu Tudor&Baboias Omenirea.Ro


Urmărește o nouă ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, în care se discută despre scandalul morților suspecte de la Spitalul Sfântul Pantelimon, Corpul de Control trimis de Rafila la Sf. Pantelimon, Bogdan Socea, Managerul Spitalului Sfântul Pantelimon, ancheta din acest caz, precum și despre alte subiecte de interes.

Acuzaţii îngrozitoare în cel mai mare scandal din sistemul medical românesc: ancheta deceselor suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”. Doi medici sunt reţinuţi fiind acuzaţi de procurori că au omorât voit şi cu bună ştiinţă mai mulţi pacienţi, au oprit intenţiont tratamentul unor bolnavi internaţi la ATI. Cele două doctoriţe acuzate de omor cu premeditare au fost reţinute alături de o asistentă. Ministrul Sănătăţii a cerut şi a obţinut astăzi demisia conducerii spitalului.

În aprilie, directorul de îngrijiri al spitalului a sesizat că în doar 4 zile, în secția ATI, au murit 17 pacienți. Toţi pentru că le-ar fi fost diminuată doza de Noradrenalină, o substanţă vitală pentru pacienţii aflaţi în stare gravă. O asistentă ar fi confirmat la audieri acuzaţia. Un val de anchete s-a declanşat atunci. Concluzia Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii a fost clară: „Nu există suspiciuni că a fost o abatere”. Directoarea de îngrijiri medicale a fost dată afară.

Potrivit surselor Observator, anchetatorii au legat până acum moartea a trei pacienţi de actul medical, însă investigaţiile sunt departe de a se fi încheiat. Casele medicilor şi asistentelor interogate la Poliţia Capitalei au fost percheziţionate, iar calculatoarele şi telefoanele lor au ajuns în custodia ofiţerilor de la Serviciul Omoruri.

Din aparate anchetatorii speră să scoată alte date care să-i ajute să-şi întărească acuzaţiile. Medicii nu sunt primii reţinuţi în acest dosar. În iunie, o asistentă a fost pusă sub acuzare pentru mărturie mincinoasă. Procurorii au ajuns atunci la concluzia că ştie mai multe lucruri grave pe care nu le spune la audieri.

Surse: observatornews.ro, stirileprotv.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #SpitalulSfântulPantelimon #decesesuspecteSpitalulPantelimon #Rafila #ATI #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate