Dubiosenii cu Bulai, Pieleanu si banane verzi in plic | Lonely Fans cu Tudor si Baboias | Podcast Omenirea.Ro


Nu pierde cea mai recentă ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, în care se discută despre cazul Alfred Bulai, despre Elon Musk care a acceptat provocarea la duel a președintelui venezuelean Nicolas Maduro, despre nivelul bacteriei E.coli în câteva stațiuni de pe litoral, care este de trei-patru ori peste limita admisă, precum și despre alte subiecte de interes.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 începe în această săptămână audieri ale victimelor și martorilor în cazul profesorului Alfred Bulai, acuzat de mai multe studente de la SNSPA de hărțuire sexuală.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a primit în jur de 20 mailuri cu reclamaţii şi sesizări, până luni, 5 august, după ce procurorii le-au îndemnat săptămâna trecută pe studentele de la Școala Națională de Științe Politice și Administative care ar fi fost victime ale profesorului Alfred Bulai să ia legătura cu anchetatorii.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a precizat că le va asigura protecţia şi le va proteja datele de identitate şi viaţa privată.
Surse din Parchet mai spun că procurorii vor să își dea seama de dimensiunea fenomenului, iar mai apoi, după audierea victimelor și martorilor, vor decide calitatea persoanelor acuzate.

Surse: romania.europalibera.org, stirileprotv.ro

Follow us on the web:

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

#podcast #happyfishtv #podcast2024 #lonelyfans #Tudor #Baboi #Baboias #cazulAlfredBulai #ElonMusk #NicolasMaduro #bacteriaEcoli #TikTok #memes #umor #amuzant #haios #funny #podcastumor #podcastamuzant #podcaster #podcasterlife #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate