Tetelu Artist International si prostii gen justitie si nivel de trai. | LCN cu Tudor | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor și Tetelu, se discută despre Radu Mazăre, fostul primar al orașului Constanța, care a fost eliberat din închisoare, suspendarea recuperarii prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu, Mădălina Ghenea, „taxată” de fani după ce s-a expus dansând pe mese, precum și despre alte subiecte de actualitate.

Radu Mazăre care executa o pedeapsă cu închisoarea de nouă ani, a fost eliberat condiţionat luni, 27 mai 2024. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că nu mai este interesat de viața publică și este fericit că soția lui este însărcinată. Fratelui lui Radu Mazăre a dezvăluit, pentru Antena 3 CNN, că fostul primar va mai rămâne în București câteva zile, fiind nevoie să-și facă permisul și pașaportul, precum și alte documente.

Radu Mazăre a declarat luni, după ce a ieşit din Penitenciarul Jilava, că nu îl mai interesează viaţa publică „sub nicio formă”, susţine că nu a fost speriat în închisoare, dar pentru el a fost „suficient”.

Surse: adevarul.ro, euronews.ro

Follow us on the web:

#lcn #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

#podcast #happyfishtv #podcast2023 #lacerereanimanui #tudor #tetelu #AncutaIoanaPopovicioiu #VladPascu #cazul2Mai #Disnelyland #podcastumor #podcastfunny #podcastamuzant #talkshow #onlinetalkshow #divertisment #qualityentertainment

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate