Alegeri fara alegeri si popi fara discernamant | Lonely Fans cu Tudor si Baboias | Podcast Omenirea.Ro


În această ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre preotul Nicolae Tănase, care susține că femeile agresate sexual ar fi și ele vinovate pentru abuzul trăit și că fetele frumoase care atrag băieți ar trebui să primească 3-4 luni de inchisoare, alegerile pentru Primăria Capitalei, elevii care au făcut grătar în clasă, Dominic Fritz, primarul Timișoarei, care a început demolarea unui gard construit ilegal, care bloca accesul în Parcul Copiilor, precum și despre alte subiecte de actualitate.

Preotul Nicolae Tănase, cunoscut pentru centrul social de la Valea Plopului, a susținut că fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare și el, trei – patru luni, pentru că sunt frumoase și ele i-au atras pe bărbați.

Afirmațiile au fost făcute într-o conferință organizată de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR).

„Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special”, a susținut preotul Nicolae Tănase.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat spunând că preotul Tănase are o viziune „rudimentară”, „nedreaptă și îngrijorătoare” asupra relațiilor dintre bărbat și femeie.

Surse: newsbv.ro, stirileprotv.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate