Lene, prostie si miserupism in invatamantul romanesc | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


Nu pierde cea mai recentă ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, în care se discută despre copilul violat de două ori la o școală din București, elevul de 15 ani din Târgu Mureș care și-a bătut crunt diriginta, cazul lui Horea-Mihai Bădău, Felix Alexa, Myke Tyson și lupta cu Jake Paul, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care le poți descoperi pe canalul nostru de YouTube.

Situație revoltătoare într-o școală din Capitală unde un elev în vârstă de doar 8 ani a fost violat de două ori în toaleta instituției. Părinții copilului abuzat susțin că prima agresiune a avut loc în vara anului 2022, atunci mama copilului a mers cu el la doctor, INML, dar și la Poliție. Cazul s-a clasat la vremea respectivă pentru că cel care l-ar fi agresat atunci pe băiețelul de 8 ani era și el minor, avea 11 ani, o vârstă mult prea mică pentru a putea fi tras la răspundere din punct de vedere penal.

A mai avut loc o nouă agresiune în decembrie 2023 în urma căreia s-a deschis din nou o anchetă penală care este în curs de rezolvare. Au avut loc mai multe audieri, s-au ridicat camere de supraveghere și a fost audiat inclusiv copilul abuzat. De această dată băiețelul nu a putut să le spună anchetatorilor despre cine este vorba pentru că cel care l-ar fi abuzat ar fi avut, susține el, trasă pe cap o glugă. Nu a putut să indice exact despre cine este vorba motiv pentru care luni părinții mai multor elevi de la această școală din Sectorul 1 s-au adunat în fața instituției pentru a cere explicații pentru că ei cred că ar fi vorba despre un elev care încă învață la această școală.

Sursă: stirileprotv.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate