#119 | Oana Carmen Zamfir | Primul《Google》din viața mea a fost U.N.A.T.C.” | B&M cu Petcu și Zob Omenirea.Ro


Urmărește cea mai recentă ediție a podcastului „Boomerul și Milenialul” – cu Silviu Petcu și Alexandru Zob – în care este invitată Oana Zamfir!

În acest episod se discută despre școală, televiziune, știri, trecerea de la televiziune la radio, mentori, filme de Oscar, precum și despre alte subiecte captivante, pe care le poți descoperi și comenta pe canalul nostru de YouTube.

Oana Zamfir este unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti de televiziune de pe piaţă. În prezent, aceasta lucrează la Digi 24, televiziune la care s-a angajat în 2011. S-a născut în Braşov, dar s-a mutat în Bucureşti de dragul presei, voia să facă jurnalism. După 10 luni, a primit propria emisiune matinală, pe care a prezentat-o timp de un an şi 8 luni. În martie 2015, a făcut pasul cel mare şi s-a angajat la Digi 24. A fost gazda emisiunii „Ca-n filme”, în perioada 2015 – 2019, după care a devenit prezentatoare a buletinului de ştiri. Înainte de a lucra în televiziune, aceasta a activat 3 ani în radio.

Când nu e la pupitrul ştirilor, în regim de news alert, breaking news, în dezbaterea temelor momentului, îmbrăcată în sacou şi pe tocuri, Oana aleargă. La propriu. Iubeşte mişcarea, sportul în general, şi se consideră o norocoasă că e genul sportiv, care reuşeşte să găsească plăcere în sport, nu doar durere sau chin. Practică mai multe tipuri de mişcare, de la cycling la yoga şi spune că fără sport nu crede că ar putea trăi sau funcţiona. Şi cu siguranţă nu ar putea face faţă presiunii de a fi 3 ore în direct, zilnic. Filmele şi muzica sunt în continuare marile ei pasiuni, la care nu renunţă nici în ruptul capului. Oana bănuieşte că şi-a cam obosit vecinii din cauza cântatului prin casă, dar glumeşte mereu că măcar le livrează muzică bună. Ce vrea Oana să facă în viitor? Nu e foarte sigură că are rost să-şi facă prea multe planuri. Deja viaţa i-a dovedit că planul de acasă nu se potriveşte cu cel din târg, aşa că nu crede că merită să risipească energia. Îşi doreşte, în schimb să reuşească să acorde mai mult timp pasiunilor ei, familiei şi prietenilor şi să reuşească mereu, indiferent de context, să rămână autentică.

Îți mulțumim că ne susții cu like, share, subscribe și gânduri bune.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe să le placă și altora!

Surse: digi24.ro, vedeteblog.com

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #mihneamaruta #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate