Bordea/Livia-Spike: Vesnica lor despartire… si Castrari Televizate! LCN cu Tudor, Gojira si Tetelu Omenirea.Ro


Urmărește cea mai fresh ediție a podcastului „La Cererea Nimănui”, cu Tudor, Gojira și Tetelu, în care se discută despre Bordea vs Livia & Spike, pensiunea „Ferma Dacilor”, Mickey Mouse, castrări, precum și despre alte subiecte tari, pe care le poți descoperi și comenta pe canalul nostru de YouTube.

În perioada sărbătorilor de iarnă, pensiunea Ferma Dacilor a ars din temelii, iar în incendiu și-au pierdut viața inclusiv patru sportivi.

Autoritățile au deschis dosar și cercetează în continuare din ce cauză s-a ajuns la această tragedie. Raed Arafat a tras prima concluzie privind principalul vinovat. Acesta susține că Ferma Dacilor nu ar fi trebuit să primească aviz de funcționare din partea pompierilor, care au greșit în momentul în care nu au închis pensiunea până la remedierea problemelor legate de sistemul de alarmă.
„Dacă ai autorizație, înseamnă că ai sistem de alarmă funcțional, ai sistem de stingere dacă se impune la amplasamentul respectiv funcțional – înseamnă că dacă e fum oamenii aud și evacuează la timp. Dacă nu le ai pe astea – cum s-a întâmplat să nu funcționeze sistemul de alarmare la Ferma Dacilor. Cei care erau acolo, când s-au trezit că e un incendiu la mansardă, era prea târziu. Asta a fost una dintre probleme.

Din punctul nostru de vedere, oamenii care rulează aceste activități – administrator, proprietar – trebuie să înțeleagă că responsabilitatea principală este a lor. Pompierul vine și face controlul, constată. Dacă e de închis, trebuie să închidă. Asta a fost greșeala la Ferma Dacilor care a dus și la lanțul plecărilor și toate aceste aspecte, pentru că nu s-a închis când trebuia închis.”, a declarat Raed Arafat.

Sursă: www.prosport.ro

Devino membru aici: https://www.youtube.com/@happyfishteleviziune/join

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate