Grasu XXL: „Ca artist, esti nesigur toata viata!” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Grasu XXL este invitat în cea mai fresh ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre cum a preluat proiectul DEF JAM ROMÂNIA, primele piese pe care le-a făcut, cum i-a afectat cariera viața personală, Okapi Sound, cum și-a schimbat părerea despre cultura trap, precum și despre alte subiecte captivante.

Grasu XXL este un rapper român, născut pe 11 august 1981 la Buhuşi, judeţul Bacău. Numele său real este Dragoş Nechifor şi s-a născut într-o familie de romi muzicanţi. S-a apucat de cântat la vârsta de 14 ani şi primul material discografic pe care l-a scos a fost în colaborare cu Paco 10 Grei. Se numea Personajul Negativ şi a fost un real succes printre fanii genului muzical.

Alături de Paco, au format trupa XXL & 10 Grei, lansându-se prin intermediul casei de discuri Cat Music. Din 2006, s-a preocupat de cariera solo.

A fost un moment de cotitură pentru Grasu XXL, care aducea prin albumul Curaj o nouă interpretare şi un sunet altfel faţă de cum se producea la acea vreme.

Un an mai târziu, Grasu punea bazele unei case de producţie muzicală intitulată Okapi Sound, alături de Guess Who, Paco, Maximilian, Spike şi Tranda. În acelaşi an pleca în turneu cu Laura Andreşan, cu care avea o relaţie de dragoste în mare secret, într-un turneu denumit „Interzis”, care conţinea spectacole şi show-uri erotice, pe muzică live.

A lansat de-a lungul timpului o mulţime de piese care au fost extrem de apreciate. „Turnin”, „Around the world”, „Azi NU”, „Sari pe treabă”, „Dă-te mai aşa”, „LaLa Song”, „Tot mai sus”, „Diamantele se sparg”, „Talent Divin”, „Turbofin”.

A fost implicat în mai multe scandaluri. Unul dintre ele cu Puya, atunci când participa la MTV Romanian Music Awards 2006, de la Cluj, când a fost la un pas de bătaie cu el. Şi cu Cheloo s-a contrat, după ce acesta din urmă a scris pe crucile dintr-un videoclip de-al său „Grasu XXL – Mort de foame”.

Timp de 12 ani s-a iubit cu Laura Andreşan, cea care i-a fost şi soţie. Au împreună o fetiţă de trei ani şi au rămas în relaţii foarte bune de dragul ei. Grasu XXL face bani doar din muzică şi casa de producţii pe care o deţine, nefiind implicat în afaceri.

Sursa: stiridirecte.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #grasuxxl #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate