Inginer mental „La Cererea Nimanui” cu Gojira, Tudor si Tetelu | Podcast Omenirea.Ro


În cea mai recentă ediție a podcastului „La cererea nimănui” cu Tudor, Gojira și Tetelu, se discută despre jandarmeriţa prinsă cu droguri, accidentul lui Șerban Huidu, transformarea lui Nicolae Cristescu, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care le poți urmări și comenta pe canalul nostru de YouTube.
z
Andreea Bumbac, încadrată la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, a fost prinsă cu droguri de polițiștii Secției 18 București în urma unui control de rutină efectuat în trafic pe 19 noiembrie. În geanta ei s-au găsit mai multe pliculețe cu un praf alb, Bumbac mărturisind că acestea ar fi date de o prietenă, care a rugat-o să i le țină în poșetă. Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a dispus ca o comisie de control să verifice toate aspectele legate de conduita profesională a ofițerului Andreea Bumbac, de raporturile de muncă cu ceilalți angajați ai Brigăzii Speciale, pentru a identifica daca au existat indicii care ar fi putut arăta un comportament care nu este în concordanță cu conduita și statutul unui cadru militar.

De asemenea, din ordinul comenzii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, s-a dispus începerea procedurii disciplinare prealabile. Andreea Bumbac a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliție și era încadrată la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei de doar un an de zile. În august și septembrie 2023, Bumbac a ținut locul purtătorului de cuvânt al unității.
Conform informațiilor deținute de FANATIK, Andreea Bumbac este fiica lui Marius Bumbac, șef de stat major la Unitatea Militară 02655 Vlădeni, din județul Brașov, unde se află Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale (SAFOS) “Burebista”.

Sursă: fanatik.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #tetelu #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate