Jamila Cuisine: „O tigaie plina te hraneste, una goala te educa!” | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


Echipa JamilaCuisine este invitată în cea mai fresh ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde se discută despre scandalul „Eclerul la tavă”, vita la români, parteneriate, cultul condimentelor, începuturi, precum și despre alte subiecte tari.

Facebook Aproximativ Discutii: https://www.facebook.com/AproximativDiscutii

O cheamă Geanina Staicu Avram, dar i se spune Jamila. S-a căsătorit cu un marocan şi are doi copii. Are un canal de youtube cu peste 1 milion de abonaţi. Soacra ei i-a spus de la început Jamila, întrucât nu putea pronunţa numele Geanina.
Cum şi-a cunoscut soţul marocan? Pasionată fiind de limba franceză, a căutat să-şi exerseze abilităţile de a o vorbi intrând în grupuri online cu persoane în care se comunica doar în franceză. Într-unul era şi viitorul ei soţ. Luând contact cu o civilizaţie diferită, a început să testeze şi bucătăria locală. Astfel s-a îndrăgostit de reţetele din Maroc şi a învăţat că fiecare gospodină trebuie să aibă un borcan al ei cu mix de condimente, după bunul plac.

Fiecare reţetă e testată minuţios, iar abia când ies gustul şi aspectul ca la carte, Jamila o găteşte în faţa camerei de luat vederi. De filmat şi montat se ocupă soţul ei. Mai trebuie adăugat că, o perioadă destul de îndelungată, nu s-a arătat în fața camerei. Doar mâinile i se vedeau cum trebăluiesc. De ce? Din timiditate, spune ea.

A învăţat să gătească în copilărie, când rămânea singură cu fratele ei acasă, iar părinţii erau la muncă. Pentru că nu îi convenea mâncarea lăsată de aceştia, îşi făcea cel mai des paste. Şi-a schimbat modul de a găti în momentul în care s-a căsătorit cu un marocan. În ţara acestuia, preparatele sunt destul de condimentate şi a trebuit să înveţe ce anume să-i gătească, cu atât mai mult cu cât lui i se părea că mâncarea românească e mâncare de… spital.

Condimentat nu se referă la gustul de picant, ci la utilizarea unor produse mai puţin ştiute la noi, cum ar fi: curcuma, ghimbir măcinat, chimion şi nu numai.
Reţetele sunt selectate în funcţie de preferinţă celor din casă, dar şi de sezon. În plus, trebuie spus că Jamila Cuisine găteşte doar alimentele care îi plac.

Sursă: bzi.ro

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #jamilacuisine #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate