Sorin Parcalab: “Stii ca tot povesteam ca pregatesc ceva mare…?” | Aproximativ Discutii cu Parcalab Omenirea.Ro


Sorin Pârcălab, unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România, este invitat în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde vorbește despre Comedy Box, Stand-up comedy, precum și despre alte subiecte captivante!

Sorin Pârcălab s-a născut în 1981, în Marghita, judeţul Bihor, are 40 de ani şi primul contact cu meseria pe care o practică în prezent l-a luat atunci când s-a mutat în Timişoara, pentru a urma o facultate. Acesta s-a înscris la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Politehnicii iar, atunci când era în anul doi de facultate, a decis să intre în grupul umoristic OZN, de la Casa de Cultură, din Timişoara.

Sorin Pârcălab a mers alături de doi dintre cei mai buni prieteni ai săi, Flavius Kocsis şi Gigi Roşu, la preselecţiile emisiunii Românii au Talent. Asta se întâmpla în 2011, iar cei trei au prezentat un show de pantomimă muzicală cu care au dat juriul şi publicul timişorean pe spate.
S-a mutat în Bucureşti, convins că acesta este pasul pe care trebuie să-l facă dacă vrea cu adevărat o carieră în comedie şi, se pare că bine a făcut.

Sorin Pârcălab este căsătorit şi are o familie frumoasă, iar banii îi face în prezent din spectacolele pe care le dă la Comics Club, din care mai fac parte şi Toma Alexandru, Cristi Popesco şi Sergiu Floroaia, dar şi din stand up. Mai mult, aceştia au şi un canal de YouTube extrem de expreciat, „Ceva mărunt”, unde postează glume şi clipuleţe amuzante. A participat şi la iUmor de la Antena 1, unde a ridicat toată sala în picioare.

Ce este Comedy Box? Ei bine, este un fel de de YouTube sau Netflix, unde comedianți români, pe care sigur îi cunoști, oferă publicului show-uri de stand-up comedy. Printre aceștia se numără Costel, Popesco, Sorin, Teo, Toma, Vio, Maria, Mincu, Frînculescu, Ioana Luiza, Mitran, Sergiu Mirică, Virgil Ciulin, Bogdan Cismas, Natanticu, Raul, Banciu, plus mulți alți comedianți colaboratori.

Comedy Box se va lansa pe data de 12 decembrie, începând cu ora 8:00. Dacă deja te-ai abonat, trebuie să știi că pentru lansare există show-uri special pregătite pentru pasionații de tot ce înseamnă umor și stand-up.

Surse : stiridirecte.ro, wikipedia, b365.ro

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #sorinparcalab #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate