Am mancat crocodil langa Medias „La Cererea Nimanui” cu Teo Ionita, Gojira si Tudor | Podcast Omenirea.Ro


Nu rata cea mai recentă ediție a podcastului „La cererea nimănui” cu Tudor, Gojira și Teo Ioniță, în care se discută despre viața lui Matthew Perry, tânărul care a fost prins cu droguri la examenul auto, precum și despre alte subiecte de actualitate, pe care le poți urmări și comenta pe canalul nostru de YouTube.

Teo Ioniță este cel mai tânăr comediant de la noi și unul dintre stand-upperii de la „România are Roast”. Teo avea doar 13 ani când și-a descoperit pasiunea pentru stand-up comedy. La acea vreme, tânărul devenea cel mai tânăr comediant de Open Mike. În timpul liber, Teo scrie glume, căci îi place să aibă material proaspăt și să fie întotdeauna pregătit când ajunge în fața publicului său.
„Dacă vrei cu adevărat să faci asta, trebuie să te implici full-time și să te implici cum se cuvine. Mulți oameni nu se implică full-time. Eu îmi scriu materialul de acasă, cu ce îmi vine mie, ce mi se pare mie amuzant, și după mă duc, dau pe scenă, văd dacă se râde sau nu și cam asta e!”, declara Teo în 2020.

Oamenii se distrează nu doar la spectacolele sale de comedie, ci și în mediul online, căci Teo își urcă materialele pe YouTube. Show-urile lui strâng zeci de mii de vizionări și în comentarii este felicitat pentru curaj, autoironie și inspirație.

Sursă: a1.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

#lcn #gojira #tudor #teo #lacerereanimanui #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate