Dana Rogoz: „Pe platou voiam sa detin controlul complet!” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


Dana Rogoz este invitată într-o ediție specială a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, filmată la Sfântu Gheorghe, în cadrul Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL. Aici, ea discută despre „La distanță”, perioada în care a fost Abramburica, sharenting, influencing și cât își expune copiii pe internet, precum și despre multe alte subiecte captivante.

Născută la București pe 26 septembrie 1985, Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute actrițe tinere de film și televiziune din România. O personalitate multifațetată, Dana este, de asemenea, designer, personalitate publică și prezentatoare de televiziune.

Pasul său în lumea artistică a început devreme: a intrat în grupul Minisong la doar 3 ani. Chiar dacă era un copil, a urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde cânta. Acolo a fost descoperită de Cristi Rotaru, care a introdus-o în lumea televiziunii. Debutul ei televizat a avut loc la vârsta de 4 ani. La 9 ani, a primit rolul Abramburicăi în serialul TV „Abracadabra”. În 2003, a interpretat rolul Ioanei în filmul „Dulcea saună a morții”, regizat de Andrei Blaier. Între 2002 și 2007, a jucat în serialul „La Bloc”, interpretând rolul Mimi Curcă.

Pe parcursul carierei sale, Dana a avut nenumărate roluri și apariții TV. În prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Radu Dragomir, și au împreună o fetiță și un băiețel.

Sursă: wowbiz.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #danarogoz #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate