Dr. Gabriel Gorun: „Legea privind drogurile ar trebui imprumutata de afara” | Aproximativ Discutii Omenirea.Ro


Dr. Gabriel Gorun este invitat în cea mai fresh ediție a podcastului „ Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre: Vlad Pascu și tragedia de la 2 Mai, Legislația din Romania privind consumul de droguri, precum și despre alte subiecte interesante.

Dr. Gabriel Ştefan Gorun nu este doar un nume în lumea medicinei legale din România, este un simbol al dedicării, al pasiunii pentru cunoaștere și al excelenței profesionale. Medic primar legist la prestigiosul I.N.M.L. Mina Minovici din București, Dr. Gorun și-a consacrat cariera studiind efectele drogurilor psihoactive și luptând împotriva toxicomaniei.

Deținător al titlului de Doctor în Științele Medicale, cu teza „Rolul Medicinei Legale în combaterea toxicomaniei cu droguri psihoactive”, s-a consacrat ca expert de top în domeniul său. Între 2007-2023, a deținut poziția de Expert medico-legal gr. I.

Între 2006 și 2019, Dr. Gorun a fost Responsabil național pentru indicatorul „Drug Related Deaths” la European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction din Lisabona, marcând prezența la numeroase „Annual Expert Meetings”.

Ca lector, Dr. Gorun a avut contribuții semnificative la Cursuri postuniversitare precum „Ghid de buna practica medico-legala in intoxicatia cu droguri stupefiante”, „Aspecte medico-legale ale consumului de produse psihoactive”, și multe altele.

A fost, de asemenea, liderul proiectului Phare 2006/018-147.05.01 și a avut un rol vital în diverse proiecte de cercetare legate de consumul de droguri și mortalitatea acestora.
Colaborarea cu Agenția Națională Antidrog subliniază importanța muncii sale, fiind membru al Consiliului Științific și de Cercetare, precum și în grupuri de lucru pentru implementarea Strategiei Naționale Antidrog.

De-a lungul carierei sale, Dr. Gorun a publicat nenumărate lucrări științifice, de la „Neurochimia dependenței de opioide” până la recentele „Explorînd tabuurile: consecințele consumului de droguri” și „Heavy metals – between death and trash” din 2023.
Dr. Gorun nu s-a limitat doar la cercetare. A contribuit și la materiale didactice și a publicat monografii, dintre care „Toxicologie medico-legală 2007” a fost distinsă cu Premiul Academiei Române.

Și nu în ultimul rând, a participat și a condus cursuri postuniversitare în colaborare cu diverse instituții și societăți, precum UMF Carol Davila sau Societatea Română de Medicină Legală.
Cariera Dr. Gabriel Ştefan Gorun este cea a unui expert pasionat și dedicat. Contribuțiile sale în medicina legală și toxicologie evidențiază un angajament profund în a înțelege și combate problemele legate de droguri.

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #gabrielgorun #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate