Esti unde trebuie, frate puscarias! | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Colegii de celulă a lui Piedone, Raidul de la Grădina Monteoru, Campania celor de la AGVSP Romania, precum și despre alte subiecte tari.

Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat definitiv la jumătatea lunii mai a anului trecut de Curtea de Apel București, la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv.

Sentința s-a dat la aproape 7 ani de la tragedia în urma căreia au murit 62 de oameni, iar alți aproximativ 150 au rămas mutilați. În prima instanță, Piedone primise 8 ani și șase luni de detenție. Magistrații Curții de Apel București i-au redus însă pedeapsa la jumătate și, în plus, l-au scos și de pe lista celor care trebuie să plătească daune urmașilor victimelor.

Încă din momentul încarcerării în penitenciar, Cristian Popescu Piedone ar fi fost încadrat în categoria deținuților vulnerabili. Din acest motiv, primarul a fost distribuit într-o celulă în pavilionul destinat condamnaților care trebuie protejați. Pentru a evita riscul unui eventual atac, mai spun sursele citate, Piedone ar fi fost pus în celulă și cu un fost ofițer de poliție.
Via: retetesivedete.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate