Willy Donca si fabrica de tzepe | Lonely Fans cu Tudor si Baboias | Podcast Omenirea.Ro


În cea mai recentă ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Milionarul Călin Donca, Hoții de content, Nicușor Dan, precum și despre alte subiecte tari.

Milionarul Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către DNA Brașov, fiind acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Călin Donca avea afaceri în domeniul energiei și în agricultură, ceea ce i-a adus venituri foarte mari, fiind în top 500 cei mai bogați români. Conform anchetatorilor, împreună cu mai multe persoane apropiate, ar fi pus pe picioare un proiect economic.

Mai exact, aceștia și-ar fi creat propria monedă virtuală și au efectuat mai multe operațiuni de manipulare a pieței de capital, promovând, în mediul online, informații care nu erau veridice, conform cărora, suma care era investită era recuperată chiar și de 100 de ori mai mult.

De pe urma acestui plan, s-ar fi obținut suma de aproximativ 700.000 de dolari. Mai mult decât atât, este cauzat și de faptul că, folosindu-se de acte false, a scos din firma mai bine de 1,7 milioane de solari, sumă pe care a folosit-o pentru achiziționarea mai multor bunuri de lux.

Via: protv.ro, digi24.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate