Ana Morodan: „Mi-am revenit si mi-am dat seama ca trebuie sa imi asum!” | Aproximativ Discutii Omenirea.Ro


DISCLAIMER! Nicio pisica care canta la saxofon nu a fost ranita in acest episod!

Ana Morodan este invitată în cea mai fresh ediție a podcastului „ Aproximativ discuții” cu Gojira, unde discută despre: Cum a apărut „Contesa digitală”, Momentul în care a fost prinsă de două ori în aceeași zi, de polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere, Ce atribute trebuie să aibă un influencer pentru a fi influencer , Peripeții din viața personală, precum și despre alte subiecte tari.

Ana Morodan s-a născut pe data de 19 ianuarie 1985, la Arad. Este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatoarea emisiunii „Nuntă cu Scântei’ (Antena 1) și concurentă în reality-show-ului „Asia Express”.
Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate. Ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Ulterior, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri.

La vârsta de 24 de ani, influențată de câțiva bloggeri internaționali, Ana Morodan a decis să ia drumul Capitalei și să înceapă această meserie, la nivel profesionist. Și-a făcut un blog – High Street Cardigans – după care a angajat o firmă de consultanță, pentru a-i creion un brand personal. Așa, s-a ales cu porecla de Contesă’. Ulterior, Ana Morodan și-a lărgit sfera de activitate, și-a deschis un magazine online de haine și un cont de Youtube.

Marca ei personală e în continuă expansiune și în afară de colaborări (ca ambasador și endorser) cu peste 390 de branduri de fashion, design, travel, beauty, lifestyle prezente pe piața românească, Ana a lansat colecții personale de pantofi, genți, porțelan și bijuterii, este speaker motivațional, antrenor de stil personal, consultant de imagine, gazda unui club de carte și profesor de tendințe la cursul „5 minute”.

Ana a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 1 după ce acum patru luni a fost oprită în trafic de Poliție și acuzată, printre altele, de conducere cu permisul suspendat și consum de droguri.

Substanța găsită la controlul efectuat acum patru luni este Alprazolam. Alprazolamul, găsit în produsul biologic recoltat de la Ana Morodan, este „un sedativ, este hipnotic, este miorelaxant și afectează deopotrivă vigilența și capacitatea persoanei de a se orienta în timp și spațiu”.

Surse: Viva.ro, Wowbiz.ro , Wikipedia, Libertatea.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #anamorodan #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate