Miliardari, submersibil, Titanic, Titan, am scris tot? Ati dat click? Multumim! | Lonely Fans Omenirea.Ro


În cea mai fresh ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Miliardarii dispăruți cu submersibilul în Oceanul Atlantic, Șoferul de autobuz prins că se uita la porno, Misoginia din Romania, precum și despre alte subiecte tari.

Echipe de salvatori din Statele Unite, Canada și Franța sunt într-o cursă contracronometru pentru a găsi un submersibil de 6,5 metri, înainte ca rezervele de oxigen de la bord să se epuizeze.

Însă zona imensă de căutare, o suprafață de 20.000 de kilometri pătrați în Atlanticul de Nord și care poate ajunge până la o adâncime de 4.000 de metri, le complică enorm sarcina.

Submersibilul deținut de OceanGate Expeditions transporta trei pasageri care plătiseră fiecare 250.000 de dolari pentru a lua parte la această expediție: miliardarul britanic Hamish Harding, magnatul pakistanez Shahzada Dawood și fiul acestuia, Suleman.

Proprietarul OceanGate Expeditions, Stockton Rush, și exploratorul francez, specialist în istoria Titanicului, Paul-Henri Nargeolet, poreclit „Domnul Titanic” se aflau, de asemenea, la bord.

Au trecut patru zile de la începerea căutărilor. Teoretic, rezerva de oxigen care trebuia sa asigure viața persoanelor aflate la bord pentru 70- 90 de ore, s-a epuizat.

Membrii echipajului sunt încă declarați dispăruți.

Surse: rfi.ro, mediafax.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate