Profesori morti de foame si romana pe Lia Manoliu | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Omenirea.Ro


În cea mai recenta ediție a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Teoria Pământului plat, Greva profesorilor, precum și alte subiecte tari, pe care le poți descoperi aici:
Adepții teoriei „Pământului plat” reprezentau până de curând o grupare de conspiraţionişti puţin băgată în seamă. De curând, însă, mişcarea a cunoscut o creştere semnificativă a numărului de susținători.

Nu există niciun studiu care să arate cât de mulţi au fost convinşi de această teorie pseudo-ştiinţifică. Adepții ei vor spune, fără a avea vreo dovadă, că sunt mult mai mulţi oameni care cred în ea, dar se ascund în a îşi face cunoscută această credinţă. Ar fi inclusiv staruri de la Hollywood sau piloţi de avion. Comunităţile de „flat-earth-eri” de pe reţelele sociale numără sute de mii de urmăritori, iar YouTube este inundat de conţinut de la aceștia, cu producţii care ajung la milioane de utilizatori. Un sondaj al YouGov care a folosit un eşantion de peste 8.000 de americani adulţi sugera anul trecut că unul din şase americani nu este complet convins de faptul că planeta este un glob. Şi în Brazilia 7% din populaţie refuză să accepte această idee.

Surse: digi24.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate