#91 | Viorel Dragu | „Visul meu era să fiu culturist.” | B&M cu Petcu & Zob Omenirea.Ro


În podcastul de astăzi vom discuta despre un subiect care ne face să râdem și să uităm de toate problemele din lumea reală: Stand-up comedy! Și cine ar putea fi un invitat mai potrivit decât unul dintre cei mai îndrăgiți stand-uperi din țară, Viorel Dragu?

Puține persoane știu faptul că acesta a debutat în lungmetrajul „WebSiteStory” din 2010, în regia lui Dan Chișu, dar și în emisiunea „Show de seară cu Viorel Dragu” din 2017, care a cucerit inimile publicului prin umorul său inteligent și autentic.

Viorel nu este doar un talentat stand-up comedian, el este și un antreprenor de succes. Împreună cu Teo și Costel, a deschis Club 99, care astăzi este considerat cel mai apreciat club de stand-up comedy din România. Astfel, Viorel a ajutat la promovarea și popularizarea acestui gen de divertisment în România.

În podcastul nostru, Viorel va discuta nu doar despre stand-up comedy și cum a ajuns să devină unul dintre cei mai buni, dar și despre copilăria și pasiunile sale. Vom afla și despre prima sa apariție într-un spectacol de stand-up, late night shows, precum și despre alte subiecte interesante pe care le veți descoperi în cea mai recentă ediție a podcastului „Boomerul și Milenialu”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob.

Așadar, nu ratați ocazia de a află povestea din spatele acestui comediant extraordinar și cum a ajuns să devină unul dintre cei mai cunoscuți și respectați comedianți din România. De asemenea, nu uitați să vă abonați și să ne urmăriți pentru mai multe ediții interesante ale podcastului nostru!
Vă mulțumim că ne susțineți cu like, share, subscribe și gânduri bune!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/boomerulsimilenialu
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Zob: https://www.facebook.com/alexandru.zob
Petcu: https://www.facebook.com/silviu.petcu.50

#zob #petcu #boomerulsimilenialu’ #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate