Atat am putut noi | Lonely Fans cu Tudor si Baboias | Podcast Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Greta Thunberg, PC și includerea pozitivă a persoanelor de culoare, Sinceritatea speakerilor motivaționali, Ospitalitate, precum și alte subiecte tari.

Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg este o activistă de mediu suedeză care încearcă să oprească încălzirea globală și schimbările climatice. În august 2018, a devenit o figură proeminentă pentru începerea primei greve școlare pentru climă, în fața clădirii parlamentului suedez. În noiembrie 2018, ea a vorbit la TEDxStockholm; în decembrie același an s-a adresat Conferinței Națiunilor Unite pentru Schimbările Climatice, iar în ianuarie 2019 a fost invitată să vorbească la Forumul Economic Mondial de la Davos.

Greta Thunberg a fost unul dintre câștigătorii dezbaterii din Svenska Dagbladet privind scrierea unui articol pentru tineri despre climat în mai 2018. Thunberg a fost nominalizată pentru Premiul companiei electrice Telge Energi pentru copii și tineri care promovează dezvoltarea durabilă, Premiul pentru copii pentru climat, dar l-a refuzat deoarece finaliștii ar fi trebuit să zboare spre Stockholm. În noiembrie 2018, ea a obținut bursă Fryshuset a Rolul Tânărului Model al Anului. În decembrie 2018, revista Time o numește pe Thunberg unul dintre cei mai influenți adolescenți din lume în 2018. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Thunberg a fost proclamată cea mai importantă femeie a anului în Suedia în 2019. Premiul s-a bazat pe un sondaj realizat de institutul Inizio, în numele ziarului Aftonbladet. Trei parlamentari norvegieni au nominalizat-o pe Thunberg pentru Premiul Nobel pentru Pace (2019).

După ce greva școlară pentru climă a obținut un impuls, Thunberg a devenit o țintă a eforturilor de a o discredita sau de a profită de profilul său înalt. La sfârșitul lui 2018, Ingmar Rentzhog, fondatorul Fundației non-profit We Do not Time (WDHT), a recrutat-o pe Thunberg consilier neremunerat pentru tineret și a folosit numele și imaginea lui Thunberg fără cunoștința sau permisiunea acesteia de a ridică milioane pentru WDHT’s, filiala cu profit We Don’t Have Time AB, la care Rentzhog este CEO. Thunberg nu a primit bani de la companie. Ea și-a încheiat rolul de consilier voluntar la WDHT, declarând că „nu face parte din nici o organizație … sunt absolut independentă … fac ceea ce fac complet gratuit”.

Sursa: Wikipedia

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate