BRomania: „Da, este multa actiune in…Haita de Actiune!” | Aproximativ Discutii cu Gojira | Podcast Omenirea.Ro


BRomania este invitat în ediția de astăzi a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, în care discută despre: Filmul Haita de acțiune, Cum a ajuns să facă filme, Succesul filmelor comerciale, precum și alte subiecte captivante.

Matei Dima, alias BRomania s-a născut pe 19 iunie 1987, în Constanța. Este un vlogger, actor și regizor român. Este activ în special pe platforme sociale de Internet, precum Facebook, Instagram, Youtube, unde creează sketch-uri comice, vine-uri și show-uri de stand-up.

În anul 2013, Materi Dima a făcut un videoclip pentru rapper-ul Destrom, pentru piesa: See Me Standing, cu care a fost nominalizat la categoria: Innovation of the Year. Videoclipul a fost filmat în Los Angeles.

La vârsta de 18 ani, Matei Dima a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a studiat regie și teatru, cu specializări în actorie și regie de la o Universitate privată din Iowa.

După piesele pe care le-a jucat și regizat și după numerele de stand-up pe care le-a jucat, a obținut o bursă la New York Film Academy, cu filiala la Los Angeles, unde a urmat masteratul în regie.
Și-a făcut debutul ca regizor odată cu lungmetrajul „5GANG – Un altfel de Crăciun”, care a doborât la lansare recorduri de încasări. Totodată, Matei este și producător și actor, remarcându-se și cu alte proiecte de film precum „Miami Bici”, în regia lui de Jesus del Cerro, film ce a stabilit un număr record de spectatori în primul weekend de la lansarea în cinematografe și a devenit cea mai populară comedie românească din ultimii 26 de ani, sau L-a Seral, primul serial românesc online de comedie, cu milioane de vizualizări pe YouTube. După ce a studiat teatru și relații publice în Los Angeles, Matei Dima s-a întors în România în 2014 pentru a testa un domeniu nou, încă neexploatat la acea vreme: entertainment în online. Proiectul BRomania a fost primul care a introdus cu succes fenomenul VINE-urilor în România. De la Vine, la YouTube, Facebook și Instagram, BRomania a ajuns la peste un milion de urmăritori și la adevărate producții de film. Matei a pus bazele unei comunități a consumatorilor de divertisment online de pretutindeni, a cucerit internetul cu sketch-urile sale și a stabilit un record cu cel mai viral video românesc, ajungând la peste 51 de milioane de vizualizări. Totodată, show-ul său național, live-ul de comedie #CuDeToate, a fost sold-out după sold-out.

Surse: stiridirecte.ro, cinemagia.ro

Dacă ți-a plăcut, dă cu share să le placă și altora.

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #bromania #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate