Dragos Anastasiu: Daca iti vezi de treaba esti condamnat la succes! | Aproximativ Discutii cu Gojira Omenirea.Ro


Nu rata primul podcast din seria specială „Aproximativ discuții”, cu Gojira, realizată în colaborare cu ”Ordinul Arhitecților” din Bihor, care îl are ca prim invitat pe Dragoș Anastasiu.

În cadrul show-ului se discută despre: Corupția din mediul de bussines, Legea bacșișului, Cum a luat amendă 1,3 milioane de euro de la Consiliul Concurenței, De ce este România o piață antreprenorială foarte bună, precum și alte subiecte interesante.

Dragoş Anastasiu s-a născut pe 5 iunie 1964. Este Președintele Eurolines România, fost președinte al ANAT (Asociată Națională a Agențiilor de Turism).
După terminarea liceului, s-a mutat în Germania, unde a studiat medicină la Universitatea J.W.Goethe din Frankfurt, pe care a absolvit-o în 1991. În 1993, în perioada în care era angajat la Spitalul Universitar ”St.Markus” din Frankfurt, a devenit Doctor în Medicină.

Dragoş Anastasiu a revenit în România în anul 1995, fondând compania ”Touring Europabus România” SRL care, după doi ani, a devenit membră a celei mai importante reţele de transport internaţional de persoane: ”Eurolines”. În anul 1998, preia funcţia de preşedinte al ”Asociaţiei Cărăuşilor Particulari” din România şi intră în bordul director al Organizaţiei ”Eurolines” de la Bruxelles, funcţie pe care o deţine şi în prezent, fiind cel mai longeviv membru al acestui for, din care fac parte cei mai importanţi manageri de firme de transport persoane din Europa.

Sub conducerea sa, ”Touring Eurolines” s-a dezvoltat continuu, fiind astăzi un grup de referinţă în transporturi şi turism din România. În afara graniţelor ţării a dezvoltat afaceri în Germania şi în Moldova. Grupul ”Eurolines” este alcătuit astăzi dintr-un număr de 16 companii, fiind structurat pe entităţi specializate în transport, turism, IT, încă din anul 2008. O primă achiziţie importantă în turism a avut loc în anul 2005, când ”Nova Travel”, prima agenţie de turism din România de după Revoluţie, a devenit parte a grupului ”Eurolines”.

Un moment important al evoluţiei Grupului a avut loc în anul 2011, când ”Eurolines” a achiziţionat firma ”Danubius Travel” şi a încheiat un parteneriat strategic cu liderul mondial în turism, ”TUI Travel Plc”. De atunci până în prezent, 35 de agenţii ”TUI TravelCenter” au fost inaugurate. Din 1995 Dragoş Anastasiu a creat un grup cu o cifră de afaceri de peste 54 mil euro în 2012 şi 475 de angajaţi în cele 16 firme pe care le conduce.

Între anii 2007 şi 2009, Dragoş Anastasiu a fost preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) iar din 2011 a fost cooptat în Consiliul Director al ”Camerei de Comerţ Româno-Germane”. Din 2015 a intrat în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, ”Green Village”.

În prezent este Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, membru al ”Romanian Business Leaders” , Membru al ”Task Force Antreprenoriat” și Leader al ”Task Force Turism” în cadrul ”Coaliției Pentru Dezvoltarea României”.
Surse: infotravelromania.ro, superteach.ro
Dacă ți-a plăcut, dă mai departe să le placă și altora!

Follow us on the web:

Patreon: https://www.patreon.com/aproximativgojira
TikTok: https://www.tiktok.com/@aproximativdiscutii
Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Gojira: https://www.instagram.com/dj_gojira/

#gojira #dragosanastasiu #aproximativdiscutii #podcast #happyfish

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate