Era o vreme cand pufuletii erau surpriza din pufuleti | Lonely Fans cu Tudor si Baboias Ep.12 Omenirea.Ro


În ediția de astăzi a podcastului „Lonely Fans”, cu Tudor și Baboiaș, se discută despre: Obezitatea la copii, Oamenii șopârlă, Cai care „zboare”, De ce să NU astupi un vulcan cu ciment.

Obezitatea în rândul copiilor este una dintre cele mai grave provocări cu privire la sănătatea publică din secolul XXI. Această problema este regăsită la nivelul întregii planete și afectează constant multe țări cu venituri mici și medii, în special din mediul urban.

Prevalența obezității la copii a crescut într-un ritm alarmant, la nivel global, în 2016, numărul copiilor supraponderali cu vârstă de sub 5 ani fiind estimat la peste 41 de milioane.
Importanța crescută a obezității infantile trebuie subliniată, deoarece copiii supraponderali și obezi sunt susceptibili să rămână la greutăți foarte mari chiar și atunci când devin adulți și sunt predispuși la boli cardiovasculare și diabet încă de la vârste fragede.

Excesul de greutate, precum și bolile asociate, sunt în mare măsură evitabile. Prin urmare, prevenirea obezității la copii are nevoie de o prioritate ridicată.

La nivel mondial, obezitatea a atins proporții de pandemie și are impact negativ în toate domeniile vieții: sănătate, finanțe, social. Un număr mare de cazuri sunt diagnosticate zilnic, atât în rândul adulților, cât și în cel al copiilor. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) , în lume, există aproape 50 de milioane de copii obezi cu vârsta sub 5 ani.

Surse: sfatulmedicului.ro, smartliving.ro

Ți-a plăcut? Dă cu share!

Follow us on the web:

#lonelyfans #baboias #tudor #podcast #happyfish

Instagram: https://www.instagram.com/happyfishteleviziune/
Facebook: https://www.facebook.com/happyfish.ro/
Baboias: https://www.instagram.com/baboiashhh/

(C) & (P) HappyFishTV
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws.
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Sursa Videoclipului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Partners: FYTube , Filme Seriale Online , masini in rate